MENÜ
 • Zűrös gyermekkora volt Plazmának

  A Csillag Születik fiatal rapperét nagyon megviselte szüle9 válása.

  A kiscsillag múltjából súlyos vádak láttak napvilágot: egy neve elhallgatását kérő forrás az állította, hogy a fiú komoly drogproblémákkal küzdött, és az iskolát is a kimaradozásai miatt hagyta ott.

  „Zoli nyolcadikos koráig kitűnő tanuló volt, majd elkezdett linkeskedni, sokat lógott. A középiskolát állítólag a drogproblémái miatt hagyta ott, erről az anyukája és a többiek is mind tudtak. Egy hétig dolgozott kőművesként, de nem bírta. Zoli nem hazavitte a pénzt, hanem el a háztól, emiatt rengeteget veszekedett vele az anyukája. Tudomásom szerint bedrogozva nemegyszer kezet emelt rá és a húgaira is” – mesélte a forrás.

  Plazma erre reagálva elismerte, hogy szívott már füves cigit, viszont soha nem bántotta édesanyját és húgait. A híresztelések szerint a rapper azután vált kezelhetetlenné, hogy a szülei elváltak, és csak rontott a helyzeten, hogy  a  nevelőapjával sem jött ki jól, emiatt keveredhetett rossz társaságba.

  Az édesanyja maximálisan kiállt a fia mellett:

  „Arról tudtam volna, ha drogproblémái lettek volna! Az azonban lehetséges, hogy kipróbálta már, hiszen tizedik osztályos korában rossz társaságba keveredett. Akkoriban voltak is veszekedéseink, mivel szerettem volna kiszakítani ebből. Viszont nem bántott bennünket. De alapvetően ő egy jó fiú, soha senkinek nem ártana.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon