MENÜ
 • Zuckerberg meztelen testekről olvasgathat

  Különleges küldemény érkezik hamarosan Mark Zuckerberg részére.

  A Facebook alapítóját újévi fogadalmának megvalósításában segíti a Magyarországról küldött csomag, ami Viola Szandra és magyar táncosok testére írt versekből álló kötetet rejt majd.

  meztelen

  Az Athenaeum Kiadó tíz magyar könyvéből választhattak az olvasók, hogy melyiket adja postára a kiadó Mark Zuckerberg számára. A legtöbb voksot Viola Szandra: Testreszabás című kötete kapta, így ezt a könyvet juttatják el a Facebook központjába. A közösségi portál alapítója nagyon szimpatikus újévi fogadalmat tett: 2015-ben kéthetente elolvas egy-egy könyvet, hogy segítségükkel új kultúrákat, hitvilágokat, történelmi folyamatokat és technológiákat ismerjen meg. Az Athenaeum Kiadó arra gondolt, elküldi Marknak az egyik magyar szerző könyvét dedikálva. Az olvasók szavazati alapján ez végül a testverselő költőnő kötete lett, amit Nánási Pál fotói tesznek igazán különlegessé.

  meztelen2

  –       Mindenek előtt szeretném megköszönni azt a rengeteg szavazatot, amit kaptam. Nagy öröm számomra, hogy eljuthat a kötetem Mark Zuckerberghez. Még gondolkodom azon, milyen szöveggel dedikáljam neki a könyvet, és szeretném az egyik versem angol fordítását is elküldeni neki – magyarázta Viola Szandra. –  Ezek a testvers-fotók egyedülállóak a világon, így remélem, hogy a Facebook atyja is felkapja majd rájuk a fejét. A kötet különös összművészeti alkotás: a költészet, a fotóművészet és a táncművészet elegye, biztos vagyok benne, hogy ilyen könyvet még sosem tartott a kezében.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon