MENÜ
 • Zsemlébe sütötte az eladásra szánt drogot

  Egy kistelki férfi pékárujából 97 darab extasy tabletta került elő.

  Egy rutinellenőrzésen bukott le a trükkös drogárus Kisteleken – olvasható a police.hu-n. A 23 éves fiatalt hazafelé igazoltatták a zsaruk. A srácnak kezdetben egy 4 gramm speed került elő a zsebéből, de utóbb kiderült, ez csak a kezdet volt. A döbbent rendőrök ugyanis a fiatalnál talált frissen sült zsemlében egy egész drograktárat találtak: a pékáruba ugyanis 97 extasy tabletta volt belesütve.

  A zsaruk természetesen azonnal letartóztatták a fiatalt, aki bevallotta: a tekintélyes mennyiségű kábítószer eladásával tervezte saját drogadagjának fedezését.

  Teljesen véletlenül ugyanazon a napon nem csak a díler, hanem az egyik ifjú vásárlója is rács mögé került: a rendőrök lecsaptak egy 19 éves szegedi fiatalra, aki a trükkös dílertől szerezte be saját adagját. Kiderült, hogy a tini még novemberben egy másik terjesztőt kirabolt, fegyverrel elvette tőle az extasy tablettákat, majd tovább állt a zsákmánnyal.

  Most díler és vásárlója együtt várnak a sorsukra: “Mindkét fiatalembert őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat” – jelentette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon