MENÜ
 • Zsarolás alatt a Tv2?

  A társaság visszautasítja volt játékosának vádjait és nem enged a zsarolásnak.

  A TV2 valóságshow-jának egykori szereplője hamis állításokkal próbálja manipulálni a közvéleményt. A TV2 ez idáig is komolyan vette az ügy kezelését, és a nem kellő érzékenységgel megszerkesztett áprilisi adás után a nézőktől bocsánatot is kért. A tévécsatorna hibájának elismerése és szerkesztési gyakorlatának felülvizsgálatán túlmenően azonban számos további olyan felvételt is visszatartott, azaz nem engedett képernyőre a későbbiekben sem, amelyek egyértelműen a műsor szereplőjét, Nórát hozták volna – a mostani nyilatkozatát is több ponton cáfoló – kellemetlen helyzetbe.

  edenhotel

  A rendelkezésünkre álló vágatlan felvételek egyértelműen bizonyítják, hogy a volt játékos állításai számos ponton nem felelnek meg a valóságnak, és hogy Nóra még saját ügyvédjével sem volt őszinte.

  A tévétársaság kezdetektől nyitott volt az érdemi párbeszédre, ennek ellenére csupán egy alkalommal sikerült Nórával és ügyvédjével találkozni, ekkor kizárólag egy egyösszegű kártérítés merült fel, mint igény. Nem kérték a műsor későbbi adásainak megvágását, korlátozását, sem pszichológus segítségét, pusztán anyagi követelést fogalmaztak meg – bár akkor még azt sem tudták, milyen jogcímen.

  A most elhangzott komoly vádak és a szándékosan manipulatív, hamis állítások a TV2 számára jelentős reputációs károkat okoznak, ezért nem tehetünk mást, minthogy saját érdekeink védelmében ha kell, bíróságon védjük meg álláspontunkat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon