MENÜ
 • Zombit látott, rendőrt hívott

  Rendesen megijedt az a kutyáját sétáltható nő, aki egy vértől tocsogó zombit látott átrohanni az Aire and Calder csatorna egyik hídján.

  A rendőrök és a mentők szirénázva siettek a wakefield-i Aire and Calder csatornához egy különös, vérrel borított, esztelenül rohangáló férfi miatt. A bejelentés egy környéken sétálgató nőtől érkezett, aki egy férfit látott átrohanni a hídon, borzalmas sérülésekkel az arcán és a testén. Amikor azonban a rendőrök a helyszínre érkeztek, egy egyszerű balesetnél sokkal megdöbbentőbb dologra figyeltek fel. Nem egy, hanem egyszerre kilenc hasonló sérülésekkel borított férfi állt a hídon, a csatorna partján pedig egy filmes stáb. A helyszínen ugyanis épp egy zombi-filmet forgattak.

  “A zombik a csatorna egyik hídján mászkáltak fel-alá. Valószínűleg ez zavarhatta meg a nőt, aki nem láthatta a stábot, mivel ők a parton, a sűrű bokrok között álltak, onnan filmeztek.” – mondta el Nicola Mortrer, rendezőasszisztens.

  A rendőrök természetesen jól szórakoztak a megdöbbentő eseten, és cseppet sem haragudtak a bejelentőre, hiszen a profi sminkek a megszólalásig hasonlítottak az igazi sérülésekre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon