MENÜ
 • Zombirendőrökkel az autófeltörések ellen!

  Mit tehet a rendőrség, ha egy városban egyre több autót törnek fel? Beöltözik zombinak!

  Pontosan ezt teszi a Los Angeles-i rendőrség, aminek tagjai most együtt olvasnak házi feladatként zombis könyveket, serényen jegyzetelve, hogy zombinak öltözve tudják majd rávenni az embereket arra, hogy vigyázzanak jobban autójukra.

  Persze nem kell megijedni, a rendőrök nem az utcán járőrözve hörögnek, csupán egy furcsa promóciós videóban, amiben zombik csapata támad meg néhány autót, hogy kirabolja azt. A kampány szlogenje – “Jönnek a zombik és az iPadedet akarják” – arra világít rá, hogy a városban egyre több autót törnek fel, sok esetben azért, mert az emberek nem zárják be azokat.

  A hatóságok ezzel a különös akciókkal akarják felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az ilyen figyelmetlenségek vezetnek a bűnözéshez.

  Az ötletes videó egy szinten társadalomkritika is – a enne lévő pár ugyanis végig a babájáért aggódik, amiről kiderül, hogy csupán egy iPad…

  Máskor bezzeg a rendőrségnek gyűlik meg a baja a zombikkal. Kanada mellesleg nem ijedne meg, ők még erre is fel vannak készülve! Ne felejtsük el a sokakat kétségbe ejtő kamu apokalipszist se!

  Forrás: Metro

  Ajánló

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

  Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Világsztárokat jelentett be a STRAND