MENÜ
 • Zöld trutyiban úszkálnak Hollywood legnagyobb sztárjai

  Ezek voltak a Nickelodeon tévés gálájának legmeghökkentőbb pillanatai

  kids awward

  Ha eljön a tavasz, akkor összegyűlnek Hollywood legismertebb arcai, hogy a világszerte népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon éves gáláján mérkőzzenek meg a gyereke kegyeiért. Johnny Depp, Katy Perry, Rihanna mind állandó vendégei a csatorna eseményének, amelyen az Álomgyár kegyeltjei kapnak díjakat és persze zöld trutyit a nyakukba. De mindez senkit sem zavar, a Kids’ Choice Awardson megtiszteltetés úszni a löttyben. Az elmúlt 27 évben azonban akadtak olyan pillanatok, amelyeket nem fog a nézőközönség egyhamar elfelejteni!

  kids-choice-nickelodeon-jack-black-orlando-bloom

  Jack Black – Orlando Bloom

  Néha még a varázspálca sem elég!

  A 2013-as gálán feltűnt az Így jártam anyátokkal című sikerszitkom egyik főszereplője, a sportból csajozó Barney-t alakító Neil Patrick Harris is, aki ott helyben meg is ígérte Sandra Bullocknak, hogy megvédi őt a zöld masszától. A mesébe illő történetben volt hős lovag, szép királylány, a Gravitáció sztárja azonban még így sem úszta meg a trutyizást. Neil megbízható varázsereje ugyanis elszállt, így a kicsik nagy bánatára Sandra is zöldben úszott azon az estén. A szőke herceg nem tudta megmenteni a szépséget.

  kids-choice-nickelodeon-katy-perry

  Katy Perry

  Nyolclábú állat a gálán

  A Kids’ Choice Awards legeseménydúsabb éve minden bizonnyal 2008 volt, amikor Orlando Bloom és Jack Black is a színpadon termett, hogy szembenézzenek a gyerekcsatorna zöld áldásával. Nem ment azonban a dolog túl egyszerűen, a világsztároknak olyasvalakire volt szükségük, aki egyszerre 8 gombot is meg tudott nyomni azért, hogy végre a nyakukba ömöljön a trutyi. A gyerekek legnagyobb örömére, egy hatalmas polip segítségével némi ügyetlenkedés után Orlando És Jack is nyakig úszott a zöld takonyban. A KCA az az esemény, ahol a löttyben úszni több mint megtiszteltetés!

  kids-choice-nickelodeon-kristen-stewart

  Kristen Stewart

  Amikor Katy Perry leesett a színpadról

  A dögös popsztár 2010-ben épp arra készült a Kids’ Choice Awards színpadán, hogy néhány győztest a porondra invitáljon, a szervezők azonban máshogy gondolták a dolgot. A szokásosnál erősebb trutyi adagot kapott az arcába Katy, aki pördült egyet, majd lezúgott a színpad mögé. Az akkoriban kék hajjal hódító énekesnő lazán, nevetve leplezte meglepettségét. Azóta pedig a KCA történelmének leghíresebb trutyizásaként emlékeznek vissza a nézők az esetre.

  kids-choice-nickelodeon-neil-patrick-harris-sandra-bullock

  Sandra Bullock – Neil Patrick Harris

  Ez az a hely, ahol az autók túlszárnyalják a léghajót

  A Nickelodeon éves gálája eddigi legextrémebb húzását akkor mutatta be a nézőknek, amikor egy héttonnás monster truck-ba ültettek be a készítők egy sofőrt. És hogy miért? Hogy az egy kifutóról elindulva átugrasson a Kids’ Choice Awards ikonjának számító, életnagyságú narancssárga léghajó fölött. A mutatvány sikerült, a monstrum pedig zöld trutyiba csapódott, a kicsik és bizonyára több millió apuka legnagyobb örömére.

  kids-choice-nickelodeon-russell-brand

  Russel Brand

  De hogy idén sikerül-e valakinek túljárnia a trükkös rendezők eszén? Március 29-én kiderül, a mókás gálát pedig a magyar gyerekek is figyelemmel kísérhetik majd a Nickelodeonnak köszönhetően!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon