MENÜ
 • Záróestre készül a Spice Girls

  A lánybanda összeáll az Olimpia záróceremóniájára - ne hagyd ki!

  Egy ideje már beszédtéma, hogy sok régi brit banda -többek között a Spice Girls- összeáll az Olimpia záróestéjére. Most már tuti: láthatjuk a lányokat élőben koncertezni! A próbák már javában zajlanak a kelet-londoni dagenhamban, amint az alábbi fotón is jól látszik:

  Még néhány hónapja Mel C és Victoria is elhintette egy olimpiai koncert lehetőségét, amikor a Viva Forever című musicalt promózták.

  “Nagyon haragudnék, ha a Spice Girls nem szerepelhetne az Olimpián valamilyen formában, mert szerintem a ’90-es években mi voltunk Nagy-Britannia. Szó szerint körbeutaztattuk a zászlót a világon – Geri még magán is viselte – és büszkék voltunk arra, hogy britek vagyunk, akik nemzetközi szinten is sikeresek. Szóval szerintem szégyen lenne, ha nem lehetnénk ott az Olimpián” – nyilatkozott Mel C, akihez később Victoria is csatlakozott: “Nagyon büszke vagyok a múltamra. Imádom a csajokat és a fantasztikus rajongóinkat. Ki tudja? Lehet, hogy egyszer majd megint csinálunk együtt valamit. Nem hiszem, hogy turnéznánk, de ha adódik valamilyen lehetőség, mindannyian abszolút benne lennénk a dologban. Büszkék vagyunk arra, hogy angolok vagyunk, és alig várjuk az Olimpiát!”

  Akit nem hatna meg a Spice Girls nosztalgiázása, bővön van még mire készülni, ugyanis a bandán kívül tegnap próbált a Pet Shop Boys, Brian May, Jessie J, Annie Lennox és George Michael is.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon