MENÜ
 • Zara Larsson azt akarja, hogy tönkretegyék az életét

  Itt a Ruin My Life videoklipje

  Néhány nappal azt követően, hogy Zara Larsson elérhetővé tette legújabb, Ruin My Life című dalát a digitális áruházak és zenestreamelő alkalmazások kínálatában, az énekesnő a hozzá készült videoklipet is nyilvánosságra hozta.

  A háromperces kisfilm története a svéd slágergyáros magánnyal való küzdelmét mutatja be: ex-barátját a magáról készült videofelvételekkel bombázza, miközben egy toxikus párkapcsolatról énekel.

  “Szerintem mindannyian voltunk már életünk során legalább egy olyan helyzetben, amikor azt kívántuk, bár megkapnánk valamit, amiről legbelül tudtuk, hogy nem elég jó számunkra. Mégis az jár a fejünkben, hogy ‘Semmit nem kapok tőle, de vissza akarom kapni őt'” – nyilatkozta az új szerzemény kapcsán Zara.

  “És mindig a telefonunkat nézzük, mert azt akarjuk, hogy felkeressen, vagy újra összejöjjünk – annak ellenére, hogy állandóan veszekedtünk, vagy egyszerűen csak sz*r volt az egész.”

  A Ruin My Life az első kislemezes szám Zara Larsson harmadik, a 2015-ös So Good-ot követő stúdióalbumáról, aminek címe és megjelenésének időpontja egyelőre ismeretlen.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő