MENÜ
 • Zaklatás ellen küzd körömlakkjaival a One Direction

  Kedves és néhány terméknél kicsit talán zavarbaejtő együttműködésbe kezdett a One Direction az Office Depottal. Lányok, ti milyen bandatag-színű körömlakkot viselnétek?

  Az Office Depot és a 1D közös vállalkozása keretében az író- és irodaszereket árusító multi ősztől egyedi termékeket fog kiadni, melyeket a bandatagok arca fog díszíteni.

  A termékcsaládban megtalálhatók füzetek, irattartók és meglepő módon még egy körömlakk-család is, melynek öt különböző színe az öt tagot jelölni. Hogy Zayn Malik mitől neonzöld, Harry Styles miért égszínkék és Niall lila, teljes rejtély.

  Az amúgy elegáns termékek mellesleg jó célt szolgálnak. Az Office Depot a bevételeket egy zaklatás-ellenes kampánynak adományozza, mely arra próbálja nevelni a gyerekeket, hogy azok miként fogadják el tőlük különböző társaikat.

  Maguk a kampányhoz készült promóciós fotók is ezt üzenik. A termékeken látható képen a srácok olyan feliratú táblákkal állnak a kamera előtt, mint “Élj egyedien” “Élj különlegesen” és “Élj igaz módon!”

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő