MENÜ
 • Zaklatás ellen küzd körömlakkjaival a One Direction

  Kedves és néhány terméknél kicsit talán zavarbaejtő együttműködésbe kezdett a One Direction az Office Depottal. Lányok, ti milyen bandatag-színű körömlakkot viselnétek?

  Az Office Depot és a 1D közös vállalkozása keretében az író- és irodaszereket árusító multi ősztől egyedi termékeket fog kiadni, melyeket a bandatagok arca fog díszíteni.

  A termékcsaládban megtalálhatók füzetek, irattartók és meglepő módon még egy körömlakk-család is, melynek öt különböző színe az öt tagot jelölni. Hogy Zayn Malik mitől neonzöld, Harry Styles miért égszínkék és Niall lila, teljes rejtély.

  Az amúgy elegáns termékek mellesleg jó célt szolgálnak. Az Office Depot a bevételeket egy zaklatás-ellenes kampánynak adományozza, mely arra próbálja nevelni a gyerekeket, hogy azok miként fogadják el tőlük különböző társaikat.

  Maguk a kampányhoz készült promóciós fotók is ezt üzenik. A termékeken látható képen a srácok olyan feliratú táblákkal állnak a kamera előtt, mint “Élj egyedien” “Élj különlegesen” és “Élj igaz módon!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon