MENÜ
 • Zac Efron megint drogozik?

  Legalábbis a tegnap kitört verekedős és igen ködös sztori óta a barátai emiatt aggódnak.

  Tegnap már megírtuk, Zacet összeverték. A színész állítólag sushiért ment az éjszaka közepén Los Angeles belvárosának egyik nem túl fényes részére, de ezt nem sokan hiszik el neki.

  Zac a rendőröknek azt mondta, hogy az autóból kifogyott a benzin, a várakozás közben pedig kidobtak egy üres üveget az ablakon. Egy közelben várakozó csoport azt hitte, hogy őket célozták meg, ezért a testőrét megtámadták. Zac segíteni akart neki, ekkor őt is megütötték.

  zac efron

  A szálak itt tovább bonyolódtak, minden forrás mást állít. Az állítólagos testőr nem is testőr, hanem egy elítélt drogdíler, akivel mostanában a színész gyanúsan sok időt tölt. Ez illene ahhoz a régebbi pletykához, hogy Zac az elmúlt évben kétszer ment elvonóra, hogy sikerüljön végre megszabadulnia a kokainfüggőségétől.
  Egy másik forrás most viszont azt állítja, hogy a színész sosem volt elvonón, hanem mindkétszer egy barátja házában volt, ahol terápiában volt része, de ez minden.

  Hogy tovább csavarjunk a történeten, a „testőr” még csütörtökön azt állította, hogy megkéselték, sérült az arca, a mellkasa és a hasa is. Zac mentette meg, az az üveget pedig fegyverként használta ellenük. Ám a rendőrség a helyszínre érkezve egyetlen vérző személyt talált, az pedig a színész volt. A testőr ült, jól volt és SMS-ezgetett.

  A lényeg, hogy mindenki jól van, de az igazság talán sosem fog kiderülni, hiszen ez megint egy olyan eset, amikor mindenki akar egy darabot magának a történetből.
  Forrás: tmz.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon