MENÜ
 • Zac Efron imádja Beckhamet

  Különösen a hajáért van oda

  Zac Efron, a tinilányok egykori bálványa Londonban járt, a The Lucky One bemutatóján. A vörös szőnyegen már gyakorlott mozdulatokkal pózolt, osztogatta az autogramokat és az ellenállhatatlan mosolyokat. A rengeteg, ész nélkül fotózó rajongó mellett a különböző riporterek kérdéseire is szentelt időt.

  Kiderült például, hogy imádja Londont, leszámítva persze az esőt és vasárnap még az Arsenal – Chelsea mérkőzésre is kiment szurkolni. De sokkal jobban tudná élvezni a város adta lehetőségeket, ha nem kellene hivatalos eseményekre járnia. Úgyhogy tervezi, hogy valamikor a közeljövőben privátban is ellátogat, anélkül, hogy riporterek és fényképészek hada kísérné minden léptét.

  A The Lucky One forgatása során sokat mozgott tengerész körökben, azonban barátokat mégsem igazán szerzett ebből a különleges körből. Ettől függetlenül például a szárazföldi alakulatoknál, sőt, a légierőnél is akadnak haverjai. Azért az sem lehet rossz társaság. Arról nem is beszélve, hogy a forgatás során a bőrt éppen az USA-ban rúgó David Beckhammel is közelebbi kapcsolatba került.

  Sokat lógtak együtt, többnyire hajról és frizurákról beszélgettek. Aztán hogy ebből mennyi igaz, nem tudni, lehet direkt csak az interjúztatók agyát húzta. De hozzá tette azt is, hogy nagyon megirigyelte a los angelesi focista haját és egyik legnagyobb következő terve az az, hogy hasonló frizurát csináltat magának is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon