MENÜ
 • Zac Efron a függőségről

  A tinilányok bálványa nyíltan beszélt egy nehéz időszakról.

  A Szerelmes hangjegye óta Zac Efron karrierjében több bukást tapasztalt, mint sikert. Hamarosan érkező Rossz szomszédság című filmje előreláthatólag újabb kasszasiker lehet számára.

  Nem csak karrierjében voltak nehézségei, egész élete hasonlít egy hullámvasútra. A fiú a Hollywood Reporternek adott interjújában a függőségről vallott és vitájáról egy hajléktalannal.

  zqc2

  Zac úgy érzi, az anonim alkoholisták csoportja változtatta meg az életét, könnyebbé tette az életét, de ez egy véget nem érő küzdelem. Azért kezdett el inni, mert mint oly sokan mások is, nem bírta a rá nehezedő terhet. Azonban meg kellett tanulnia ezt a leckét is, különben nem lehetne most ott, ahol van.

  zac1

  Mesélt arról is, mi miatt verekedtek össze egy hajléktalan férfival. Egy barátjával járták a várost, amikor kifogyott a benzinük és eltévedtek. Hívtak segítséget, de közben vitába keveredett a barátja a férfival, aki kést rántott. Zac ugrott ki az autóból, hogy lefegyverezve a támadót megmentse barátját. A férfi el is dobta azt, de aztán csúnyán arcon ütötte.

  zac3

  Újabb történetekkel bizonyította be tehát Zac Efron ebben az interjúban, hogy a hollywoodi élet nem csak a csillogásról szól, az interjúhoz mellékelt képek azonban épp arról.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon