MENÜ
 • Yonderboi csak fesztiválozik

  A nemrég Fonogram-díjjal jutalmazott művész idén mindössze három fesztiválon, a VOLT-on, a Heineken Batalon Soundon és a jubileumi Szigeten lesz látható.

  Az ‘Év hazai elektronikus zenei produkciója’ díjjal kitüntetett Yonderboi igencsak megválogatja azokat a helyeket, ahol fellépést vállal. Úgy tűnik azonban, hogy a szervezőknek jó rábeszélő készsége van, ugyanis idén a hazai közönségnek egy három állomásos miniturnéval készül a zenész.

  A Yonderboi In-House igazi szenzáció a magyar elektronikus zene rajongói számára, hiszen az előadó 2007 óta, néhány exkluzív DJ-fellépéstől eltekintve nem állt színpadon. Most azonban visszatér, 2012-ben mindössze három fesztivál erejéig: főműsoridőben láthatjuk a Szigeten, a VOLT-on és a Balaton Soundon is.

  “Már javában tartanak az előkészületek, jó ideje ez van a fontossági listám élén.” –  mondta el a művész – “Rengeteg dolgot kell még addig megcsinálni: jó pár dalt tervezek átalakítani és a show vizuális részét is ki kell még dolgozni ezalatt az idő alatt.” – avat be az előkészületekbe Yonderboi, aki azt is elárulta, hogy olyan műsorral készül, amely az eddigi munkásságát átfogja, de egyben kicsit új oldalról közelíti meg azt. “Ezúttal a tánczene irányába viszem el a dolgot, most ez izgat a legjobban. Persze nem kell igazi “ereszd el a hajam” partira gondolni, de magamhoz képest táncos műsor lesz várható. Ezért is lett a turné fedőneve Yonderboi In-House.”


  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon