MENÜ
 • Yoko Ono Lennon szexi testére tervezett kollekciója

  Yoko Ono újra nem bírt magával és állítólagos kreativitásával. Most a divatipart lepte meg... valamivel.

  John Lennon özvegye férje tragikus halála után is képes volt a médiában maradni, pont az ilyen kiemelkedő projektek miatt mint legújabb divatkollekciója.

  Yoko különleges, mondhatni hordhatatlan darabokkal lepte meg a publikumot. Férfiaknak tervezett darabjainak különleges ismertetőjele, hogy a nadrágok mintája azt imitálja, hogy egy kéz vagy a viselő farát vagy férfiasságát ragadja meg.

  Persze itt még nem áll meg a dolog. A darabokra jellemző még a mellbimbóvillantás, a LED-lámpák használata és a fenékmintás – mely amúgy a márka logója – pulcsi.

  Nem csak férfidarabokat tervezett Yoko, de a nőknek szánt termékeket ettől függetlenül férfiaknak szánja. Ilyen például a férfimelltartó, ami a mellbimbók környékét stílusos villanykörtékkel díszíti, vagy az alaposan kivágott férfiharisnyák.

  A kollekció a Fashions For Men 1969-2012 címet kapta és Yoko bevallása szerint fő inspirálója természetesen férje volt. A 18 ruhadarabot Yoko még 1969-ben tervezte esküvőjük előtt, ajándékként híres férjének.

  “Az inspirált a Fashions For Men létrehozásában, hogy a férjem milyen jól nézett ki. Úgy éreztem kár, hogy nem tudtunk olyan ruhákat beszerezni, amik kiemelték volna a szexi testét. Így terveztem neki néhány darabot és oda is adtam neki esküvői ajándékként. Gondolom el tudják képzelni, hogy megvadult az ötleteim miatt és mégjobban belémszeretett”

  Hát… Van baj…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon