MENÜ
 • X-Faktor Ördög Nóri nélkül

  Majdnem biztos, hogy az RTL Klub tehetségkutatójának új szériáját már nem Ördög Nóri vezeti majd.

  Persze a csinos és rutinos műsorvezetőnő ezt kevésbé bánja, hiszen repes a boldogságtól. Jelenleg a terhessége ötödik hónapjában jár, és kicsit sem bánja, hogy egy időre távol kell maradnia a képernyőtől.

  Még nem tudni hogyan folytatódik majd Nóri televíziós karrierje. Egyelőre a Csak csajok című reggeli műsorban látható Barabás Évi és Lilu mellett, de babája születéséig nagyobb produkcióban már aligha láthatjuk. Éppen ezért egyre valószínűbb, hogy nem ő vezeti az X-Faktor negyedik szériáját sem. Szerencsére sokoldalú műsorvezetőről van szó, hogy bármilyen területen bevethető.

  “Részese voltam az első pillanattól kezdve Nóri karrierjének – árulta el Schiwert-Takács László, több nagy nézettségű műsor, többek között az X-Faktor kreatív főszerkesztője.

  “Gyakornokként került a Reggelibe, majd stúdióasszisztensként dolgozott, később átkerült a Mónika show-hoz szerkesztőnek. Dolgozott a Kölyökklubban is, de a Szombat esti lázban indult el igazán a karrierje. Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Mindig is hittem benne, az X-Faktorban is jó volt, ám a következő széria idején szerintem babázni fog.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon