MENÜ
 • X-Faktor: jöjjenek a fiúk!

  A MosaicOnline ma is három interjúval vár titeket: bemutatjuk az X-Faktoros fiúkat.

  Az 2012-es X-Faktor első sajtótájékoztatóján állt a kameránk elé a legjobb 12 énekes. Tegnap a lányokkal láthattatok interjúkat, ma pedig a fiúkról tudhattok meg egy-két dolgot. Tartsatok velünk!

  Fehér Zoltán: 12:00

  Dana Fehér Zoltánnal készített interjút, aki nagyon boldog, hogy idén sikerült bekerülnie a legjobbak közé. Ugyanilyen boldogsággal tölti el, mikor látja, hogy a kislánya mennyire büszke rá. Beszélt arról, hogy mennyit változott a tavalyi év óta, és hogy a legnagyobb támogatója a felesége volt. Nem tudja még, hogy mit vár az X-Faktortól, de abban biztos, hogy úgy szeretne távozni, hogy megmaradjon az embereknek, és sokat adhasson a nézőknek.

  Oláh Gergő: 14:00

  A következő interjúalany Oláh Gergő volt, akiről még Kocsis Tibor is szólt pár elismerő szót. Ez nagyon jól esett a fiatalembernek, remekül érzi magát az új környezetben, mindent megkapnak, csak azt sajnálja, hogy a családja életszínvonala nem változott. De hozzátette, hogy ezért van itt, ezért harcol, és az X-Faktortól sikert, élményeket és változásokat vár. És persze saját dalokat szeretne, amivel üzenhet az embereknek.

  Szabó Dávid: 16:00

  Végül Szabó Dávid is sorra kerül, akit a jelenlegi szériában a lányok kedvenceként tartanak számon. Azt várja a műsortól, hogy fenekestül felforgatja az életét, és olyan lehetőségeket hoz, amikről álmodni sem mert. Jó együtt lakni a többiekkel, mindenkivel megtalálta a közös hangot, jól érzik magukat együtt.  Szerinte az X-Faktor csak egy lépés, de fontos, hogy utána legyen egy szilárd elképzelésük az embereknek, hogy mi szeretnének elérni. Dávid azt szeretné, hogy a közönség érezze azt, amit ő érez a dalban. Az élő adásra pedig sok gyakorlással, konditeremmel és pihenéssel készül.

  Az interjúkból pedig még több minden kiderül. Legyél képben te is, mert mi képben vagyunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon