MENÜ
 • X-Faktor – itt vannak a csapatok!

  Miután bemutattok a lányokat, a fiúkat, a csapatokat, most jöjjenek interjúink a csapatokkal!

  Az X-Faktor első sajtótájékoztatóján rengeteg versenyzővel volt alkalmunk interjút készíteni és a mentorok is örömmel nyilatkoztak a MosaicOnline stábjának. Vessük egy pillantást a mai X-menüre!

  P.J.Z. – 12:00

  Az X-Faktor kétfős formációjával érdekes interjút sikerült készíteni Lacinak, akinek sokszor kellett elismételnie ugyanazt a kérdést. A fiúk szerint a tisztelet és a szeretet a legfontosabb két dolog és bár AFC Tamás leszólta őket, őt is ugyanolyan embernek tartják, mint ők maguk. Nem annyira fontos számukra a győzelem, hiszen ahogyan ők is megfogalmazták, nem mindig az nyer, aki nyer. Tovább azt is megtudtuk, hogy a jelenben vagyunk. Különleges interjú lesz, készüljetek fel!

  Spirit – 14:00

  Délután kettőkor, mikor még csak elkezdtük kiheverni a szombati ebédet vagy a pénteki bulit, jön egy kis lélektámogatás a Spirit képében, akik elárulták nekünk, hogy mindig úgy érezték, hogy össze kell állniuk. Emiatt a különleges kötődés miatt is választották maguknak ezt a nevet. A mesterségesen összerakott csapat bízik a kategória és a saját sikerében, bár azt bevallották, hogy kicsit még szokniuk kell egymást…

  Nagy Feró – 16:00

  A legendás zenésszel hosszú interjút készített Laci, de annál tanulságosabbat. A csapatok mentora elmondta nekünk, hogy nem fél attól, hogy be fog élni a P.J.Z.-vel, ahogy azt AFC Tomi megjósolta neki, sőt szerinte szükség van az ilyen csapatokra. Szóba jöttek az előző szériák azon versenyzői is, akiknek nem sikerült a karrier felépítése, de Feró szerint ez teljes egészében az ő hibájuk. Kitértünk a mai magyar zenei életre is, amelyben megdicsérte Fluor Mizujának áldásos hatását, megdöbbenésünkre teljes őszinteséggel.

  Ne feledjétek! Képben vagyunk!

  Ma 19:30-kor nézzétek velünk az első élő döntőt, melyet folyamatosan kommentálni fogunk megszokott stílusunkban!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon