MENÜ
 • X-Faktor: Háromból kettő

  Megfogyatkoztak a döntősök, alig 24 óra és kiderül, ki nyeri a 2012-es X-Faktort.

  Nóri bevonulása előtt volt minden, Dhart Vader, riói karnevál és táncosok, a lényeg viszont a három fantomkép mögött bújik meg. Néhány statisztikai adat, amiből szinte semmit nem tudtunk meg.

  A négy mentor mellett ma mind a 12 döntős a színpadra vonult egy közös dal erejéig. A mentorok elmondták biztató szavaikat a döntősökről, ám mindez eltörpült a lecsós nokedli mellett, amit Salgótarjánból Oláh Gergőnek ígértek, ha megnyeri.

  Három dalt énekel ma mindenki, az első körben azt, amit a válogatóra hoztak. A sort Antal Timi nyitotta. A “kicsi óriás” (by Ildikó) ugyanazt a dalt énekelte, amit a válogatón is legelőször. A végére Geszti Péter is megtanult dicsérni, az elmúlt néhány hónap minden mentor szerint sokat segített Timinek. A Part time lover nem maradhatott volna ki ebből a döntőből sem, Oláh Gergő lesodort mindenkit a színpadról. Feró megint nem tud szóhoz jutni a stúdióban az őrjöngéstől. Dicséret dicséret hátán, de tény, hogy még nekem is felállt a hátamon a szőr. Ildikó és Feró osztozkodik a gereblyén, Malek Miki arcán pedig némi irigység is látszott. A harmadik produkciónál kiderült, hogy a néhány hónap alatt Csobot Adél is megtanult viselkedni, az idegesítő kiscsajból egy bájos tizennyolc évest faragtak. A három döntős közül ő fejlődött a legtöbbet. Már ő sem negatív kritikát kap, hanem csak dicséretet.

  A második körben duetteket énekelnek a versenyzők. Antal Timi Kasza Tibivel lépett színpadra egy szép kis szerelmes számmal, a Cristal Amíg csak élekjét énekelték. Messzi földről megszólalt Timi lelkipásztora is a “Hajrá Timi!” feliratú rajzlap mellől, ami kicsalta a lány szeméből a könnyeket. Oláh Gergő Bebét választotta duettpartnerének, a Back to black- Tevagyazakitalegjobban-t dobták színpadra ketten. Gergő volt osztályfőnöke is bíztatta néhány szóval, ám elmaradtak a ciki sztorik az általános iskolából. Csobot Adél Beryvel énekelt egy Egyedült. Mezei pirospont a háttérnek, Adél napocskát, Bery esőt kapott maga mögé. A másik kettő után kissé unalmasra sikeredett, amit a Nagykárolyból való bejelentkezés dobott fel. Nincs mentori értékelés, csak néhány tetszést kifejező szó és be kell érnünk a rajongókkal.

  Hatásszünet a harmadik kör előtt, ahol soha el nem hangzott párbajdalokat énekeltek, immár tét nélkül. Újfent Timi kezdett egy hajlítgatós, nehéz Whitney Huston dallal. Miklós állva tapsolt, a mentorok pedig kihasználták az utolsó pillanatokat egy kis dicsérgetéshez. Gergő Billy Jane-t énekelt, lángolt a színpad, őrjöngött a közönség, a hideg futkosott Ildikó hátán. Ő volt a legjobb dolog, ami Gesztivel idén történt, szerinte. What a wonderful world Adél tolmácsolásában, az utolsó szám a versenyzőktől külön-külön. Miklós állva tapsolt, Feró szerelembe esett.

  Sztárvendég nélkül sincs X-Faktor döntő, Viva Starr lépett a színpadra néhány táncos kíséretében, aki megmutatta, hogy lehet két kék pomponnal a válladon stúdiófelvétel jellegűen énekelni a színpadon. Jött még Takács Nicolas, meg ment is. Megint reklám, idén sem lesz karácsony Reszkessetek betörők nélkül… Visszajátszások, időhúzás… Talán ez a legrosszabb része a műsornak. Haladjunk már…

  Utolsó egy perc, körmök tövig rágva. Hatásszünet. Színpadon a két mentor a három versenyzővel, Nóri pedig pattanásig feszíti az idegeket. Holnap újra színpadra állhat tehát … és Nóri még mindig csak mondja, csak mondja, csak mondja. Na végre. Antal Timivel holnap találkozunk újra. És Nóri megint nyújtja, mint a mákos tésztát… De Oláh Gergő is bent van. Ó, bárcsak vettem volna lottót.

  Búcsúzik Csobot Adél, könnyek, a megszokott zene, holnap újra találkozunk.

  Malik Erika

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon