MENÜ
 • X-Faktor – a végső döntő

  Ma eldől minden!

  Itt a vége, fuss el véle! Ma végleg ki lesz az év hangja 2012-ben. Legalábbis az RTL Klub szerint.

  Az RTL Klub a Happy Endinggel kezdi a showt, biztos ironikusak akartak lenni, mert ugye happy end, kár hogy a dal pont arról szól, hogy nem lesz happy end a végén, de ez nem számít. Mind a tizenkét döntős a színpadon, gyorsan át is megy a zene Gangnam Style-ra, végképp cirkusz lett a színpadtól. A lovacskázósan ugráló versenyzőkkel a műsor egy csúcsát érte el szeptember óta – sőt, itt teljesedett ki.

  Ördög Nóra végső győzelemről és arról beszél, hogy életünkben több párbajsorozat is és gyorsan leénekesnőzi Pressert.

  42-58 százalék az állás.

  Az első dal a finalisták saját kedvenc versenydala. Gergő a This Is a Man’s World című dalt adja elő, lehengerlő minőségben, energiával és óriási hanggal, nem csoda, hogy ő az egyik finalista. Keresztes szóhoz sem jut a közönségtől, Geszti szerint Gergő maga a zene és mindenki nyertes, hogy ismerheti már őt.

  Antal Tímea az emlékezetes Somewhere Over The Rainbow  című előadásával repetázik, óriásit alakít, megdöbbentő hangterjedelemmel. Jobb volt mint Gergő, ezt az első fordulót ő nyerte. A zsűri is dicsér, köztük Geszti is, Malek pedig a sors ajándékáról mesél. Ördög Nóra pedig csacsog a sminkről. Hát igen.

  Reklám előtt Geszti Péter még Gangnam Style-oz egyet, újabb mélypont.

  De a finalisták óriásiak! Reklám!

  Jönnek az eddig győztesek dalai- vajon ki énekli jobban?

  Oláh Gergő Vastag Csabával énekel duettet, a jelenlegi finalista nem szerényen szárnyalja túl teljesítményben a 2010-es nyertest, kicsit Vastag át is minősül vokalistává. A végén szó szerint. Kis bejelentkezés a szülőhelyről, tipikus tanári beszéd, Nóra pedig összezavarodik, ma valahogy nincs csúcsformában.

  Antal Timi Kocsis Tiborral énekel, akik tökéletesen tartják meg az egyensúlyt, az egész tényleg gyönyörű, milyen gyönyörű.

  És bejelentették a 2013-as X-Faktort is.

  Jön a győztes dala. a Törj elő a csöndből. Gergő továbbra is szépen énekli a kicsit jellegtelenre sikerült dalt, a mentorok gyönyörűen nyilatkoznak meg utoljára Gergőtől, aki megköszöni nekik, hogy ennyit énekelhetett. Timi is meseszépen énekelt, folynak a könnyek, már mindenki búcsúzik, Keresztes ki is jelöli őt nyertesnek. Malek könnyei pedig tényleg megindítóak.

  45-55 százalék. Egy felejthető Hooligans-dal után 49-51.

  Újra színpadon az idei széria tizenkét versenyzője és Ördög Nóra nyolcszázadik bakija. Az otthon tényleg itt van – ezt azért a legtöbb kritikus nem így gondolta. Nyolcszázegyedik baki is Nórától, jól nyomja. A jó erőtlen és unalmas dal előadóit persze mindenki jól megdicséri. Keresztes üzen Simon Cowellnek, Malek szerint pedig mindenkinek volt gyönyörű pillanata. Zámbó, köhömm. Geszti nagyszerűzik egyet és három csodálatos fiút kapott. Mindenki örül.

  51-49, fordult az állás, Nóra szerint “ez akár azt is jelentheti, hogy megfordult az állás” vagy ahogy előzőleg fogalmazott,  “hogy más nyer”. Mrs. Acéllogika mindjárt megőrül. Mi is.

  Presser és Tóth Gabi lesöpörték a színpadot a Zenevonat című slágerrel, erényesen prezentálva, mi is az az x-faktor.

  Nos, jön az eredményhirdetés, a színpadon Geszti Péter Oláh Gergővel, Malek Miklós pedig Antal Tímeával. A közjegyzők már összesítik a szavazatokat, a verseny eldőlt. Várjuk a borítékot, mint orvosok műtét után.

  Az X-Faktor 2012-es szériájának nyertese pedig Oláh Gergő!

  Antal Tímea pedig az év hangja lett. Gergő sír, köszöni Istennek.

  A mezőny két legjobbja küzdött meg ma egymással akik most ölelkezve örülnek egymásnak a színpadon.

  Köszönjük, hogy velünk voltatok!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon