MENÜ
 • X-Faktor – A hetedik döntő

  Újabb hét, újabb X-Faktor, újabb búcsúzó és újabb könyvek Keresztestől. Mi pedig cinikusan várjuk hogy újra búcsúzzunk valakitől.

  Sok-sok adás kellett ahhoz, hogy Ördög Nórának végre normális hajat készítsenek, de ezt is megértük. Jól indul hát a műsor, lehet még Zámbó Jimmy Krisztián is el fog találni egy hangot, ki tudja. Úgy izgulunk!

  Három produkcióval is készültek ma a versenyzők, kemény diók fognak hullni. Lesz egyéni, lesz közös, sőt még három duett is, úgyhogy mindenki dolgozott eleget.

  Stone-al kezdünk. A strandos dal biztos valami vicc akar lenni, de ez már annyira vicc, hogy inkább Gálvölgyi-show érzete van, ami borzalmasan szomorú. Keresztes majd elolvad, mert hát mennyire poénos katonaruhában a strandról énekelni torokhangon, némi epilepsziás rohammal megfűszerezve, az eszelős tekintetről nem is beszélve. Feró imádta, szerinte Stone hiteles volt, kár hogy maga Nagy úr ezek után már nem az. Geszti meglepődött és el is viszi a beszédet Stone gyereke felé, legalább valamin tudjunk mosolyogni a nagy kínosságban. Malek szerint nagyon jó volt paródiának, Keresztes meg is szólal nagybölcsen, miszerint ez showműsor, így belefér a geg is. Igen, biztosan. Ördög Nóra még bónuszként odaadatja Stone baboskendőjét Nagy Ferónak, amiről előtte azért elárulja, hogy össze van izzadva. Kicsit gusztustalan.

  Csobot Adél érkezik a színpadra. Spice Girls Mama című dalával jelentkezik a bölcsészalapanyagú bohókás lány, aki nagyon művészien egy széken ül, olyan laza énekesnőként. Adél rettentő csinos, kár hogy egy kezen megszámlálható az eltalált hangok mennyisége – áfával! Kedves a nagybőgő jelenléte a színpadon, finoman-elegánsan játszik rajta az egyik táncos (?). Furcsa, hogy a dalban nincs is nagybőgő. Feró imádta, izgul Adélért, hogy maradjon. Geszti is szereti Csobotot, aki végre kimondja, hogy jobban-kell-énekelni. Malek örül, hogy Adélból áradott a szeretet, mert ez volt a fő projekt. Akkor mondjuk egy cicát is ki lehetett volna tenni a színpadra, az is cuki meg minden. Adél amúgy szereti anyukáját.

  Oláh Gergő fog következőre elbűvölni minket. Gergő lassú dallal örvendeztet meg minket egy tökéletes előadással, amit az RTL kreatívjai feldobtak egy “gospelkórussal” is – sajnos. Gergő személyisége és hangja bőven betölti az egész teret. Állvatapsolás, jogosan. Malek szerint nagyon szép volt az érdekes feldolgozás. Gergő kiabál, szerinte nagyon hihető volt és csinált egy másik dalt, olyan volt az egész mint egy ima vagy könyörgés, köszöni szépen. Nagy Feró szerint jobb volt mint az eredeti dal.

  Zámbó Krisztián jön lírai oldalával. Szomorúság, csalódottság, düh. Ezek vannak Krisztiánban. Bennünk is, de hát ilyen az élet. Megint csak azt lehet megállapítani, hogy sajnos Krisztiánnak mintha alapból nem lenne jó hangja. Azzal, amivel lehet jelentkezni ilyen műsorokba. Mindenesetre ez most annyira nem rossz, bár még mindig nincs helye a műsorban, de hozzá képest ez most nem rossz. Azt azért vegyük számításba, hogy körülbelül 3 hanggá redukálták le a dalt. Így nem nehéz. Unalmas volt, pontatlan és darabos – és ezt nem mi mondjuk, hanem Geszti, aki szerint ez kevés. Malek Miklós szerint is ez nem volt rossz, de agyon sem dicséri. Feró szerint Zámbó jól kezdte el, de félt a daltól. Keresztes még mindig nem tudja megoldani, hogy Zámbó legyőzze saját magát. Hát pedig hetedik döntőben ideje lenne. Mindenesetre ez volt az eddigi legjobb. Nagy szintet nem kellett megütni. Mindenesetre Zámbó azért farigcsálja az imidzsét. Kit érdekel, hogy hogy énekelt, elmondja hogy neki mennyire rossz, hogy ő rossz és ennyi, sajnálja is a fél ország. Szegény Krisztián.

  Antal Tímea jön a Dominóval, ami teljesen jó, csak Timinek jobban állnak a balladák. Energia lehetne akár több is, jónéhány csipettel, de szerintünk ez egy tehetségkutató-show, a tehetség pedig itt ott van, vitathatatlanul. Keresztes el van ájulva hogy Timi elhozta a koszos tinit magából. Feró szerint Timi egyre magabiztosabb, Geszti szerint ez szuper jó volt és burkoltan beszól FJK-nak is, Keresztes pedig még csak fel is háborodik, már ő sem úgy védi Zámbót mint régen. Régen minden jobb volt.

  Szabó Dávid jön, akivel ma volt interjúnk múlt héten meg párbajozott. Micsoda izgalmak! Az énekes nekünk is elmondta, hogy felszabadult, a hangja nem is rossz, csak megint elaszik a fél közönség, mert energia vagy érzelmek sehol sincsenek. Ennyi erővel a Boci-boci tarkát is énekelhetné egy lassított verzióban, gitárral a háttérben a kamerába bambulva. Pont annyira érezné át azt is, mint ezt a Bryan Adams-dalt. Malek szerint ez nagyon jól állt Szabónak. A hét szava mellesleg a “darabos.” Keresztes szerint ez majdnem olyan jó volt, mint a párbaj. Geszti szerint végre megtalálták Szabó karakterét és örül, hogy Dávidért lehet rajongani. Igen, ha félmeztelen.

  Jöjjenek a duettek! Antal Tímea és Szabó Dávid. Antal Tímea magasan viszi a dalt, de Dávid is jól társul, egészségesen jó az összetétel, még energia is van benne, pedig az nem az évad erőssége. Vidám, fiatalos, jaj de jó. Mindenkinek tetszett, ezen nincs is mit tárgyalni.

  Na jöhet a kabaré! Zámbó Krisztián és Stone, Keresztes aranycsapata. Feketén a hófehér, a zongorán minden hangjegy jól megfér. Haha, micsoda önirónia fiúk! Krisztiánnak Ildikó jól kispórolta a hangokat, igazi Update dal lett ez de még a “párárárám” is tud hamisan szólni. Úgy ám! A stylistokat ma még nem szidtuk, de itt az idő. Magyarországon nem volt ezen a héten kapható fehér nadrág? Komolyan? Sehol? Vagy nem volt akciós? Ez a tojásszín kritikán aluli. Vicces lökdösődés és a végén egy Fiúk a klubból-rész zárójelenetével felérő őzikenézés. A kidobófiú és az árva – erdélyi népmese. “Krisztián, sose hittük volna, hogy egy kopasz kigyúrt férfi fog egyszer igazán ellazítani.” Köszönjük Nóra!

  Oláh Gergő és Csobot Adél egy Michael Jackson-dallal jelentkeznek, ezt a SuperBowlon még Britney is tisztán adta elő élőben, szóval nagy hiba itt sem lehet. Szegény Adél nem tud komoly nővé érni, pedig ehhez a dalhoz bizony az kellene, ezzel a jajdecuki-dologgal azért mindent nem lehet eladni. Habár ettől függetlenül tök jó a dalban. Persze Gergő visz mindent, ő itt az igaz X-Faktor. A duettek tök jól sikerültek, Oláh és Csobot igazi energiabombát robbantottak, leginkább Oláh. Mindenki el van alélva, még én is. Nincs is ezen mit részletezni.

  Keresztes újra izgulhatott, valamelyik pártoltja már biztosan párbajozásra volt ítélve, talán pont az egyik legerősebb versenyzővel, Antal Tímeával. A két párbajozó végül Stone és Zámbó Krisztián lett. Ildikónak nehéz estéje lett a végére. Stone elviselhetően énekelt, Zámbó Krisztián pedig megérezte a kiesés szelét és elővette édesapja dalát, hagy sírjon mindenki. Az előadás mellesleg meglepően nem rossz, de maga a taktika… Egy műsírás a végére és pontként az i-re Ördög Nóra ki is emeli, hogy ez bizony Jimmy dala volt ám.

  Jöhet a választás. Malek szerint Krisztián most énekelt legjobban, de a dalok eddig nem passzoltak. Az emberek és az ő türelme is elfogyott. Krisztiánnak mennie kell. Geszti Péter sok mélyrepülésről beszél, ős is Jimmizik egyet, kell az. Stone-t lustának nevezi, de mégis meglepő tudott lenni és több színt hozott, mint Krisztián, aki ma jutott el oda, ahova el tudott jutni. Krisztiánnak mennie kell. Nagy Feró szerint is ma volt a legjobb Zámbó, Stone szerinte állati jó volt. Krisztiánt küldi haza.

  Zámbó Krisztián búcsúzik a versenytől.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon