MENÜ
 • Wolf Kati kinőtte az X-Faktort

  Az énekesnő elárulta, szerinte milyen dolgokon múlik az, hogy a tehetségkutatókban feltűnt emberek hogyan tudják kiaknázni a lehetőségeiket.

  Az X-Faktor tehetségkutató első szériájában lett ismert. Wolf Kati már akkor is úgy gondolta, hogy elérte az álmait, de az Eurovíziós Dalfesztiválon való szerpelése csak rátett erre egy lapáttal.

  “Számomra megadatott, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon százharminc millió ember hallott énekelni. Nekem meghatározó emlék, amit ott átéltem, örök élmény marad” – mesélte az énekesnő.

  Hozzátette, hogy sok mindenen múlik, hogy az a sok énekes, aki például eljut a különböző tévécsatornákon zajló tehetségkutatókig, hogyan tudja jól kiaknázni a lehetőségeket.

  “Mindenki úgy indul el, hogy hosszú távú karriert szeretne. Sokat számít az, hogy valakinek van-e saját dala. Engem már régóta nem úgy emlegetnek, mint az “x-faktoros” Wolf Katit, hanem úgy, hogy “tudod, aki azt énekli, Szerelem, miért múlsz”. Fontos, hogy játsszon a rádió, ma már egy előadó a média nélkül sehol nem lehet. Ez nagyon komoly csapatmunka, és nem utolsó sorban kell hozzá szerencse, valamint rendkívül sokat számít a személyiség.”

  Kati leszögezte, hogy ő nagyon szerencsés helyzetben van, mert az emberek a dalaira kíváncsiak, hiszen ha akarna, sem tudna tipikus bulvárszereplő lenni.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon