MENÜ
 • Will Smith visszatért a zeneiparba!

  Egy évtized kihagyás után ismét rappel a filmsztár

  Úgy tűnik, a várakozás véget ért: miután több mint egy évtizedet töltött távol a zeneipartól, Will Smith végre visszatért a mikrofon mögé. Az amerikai színész ezúttal a Bomba Estéreo nevű kolumbiai együttes egyik dalának remixébe kölcsönözte hangját – mi több, az angol mellett spanyolul is rappel a szerzeményben.

  will-smith

  “Amikor megtudtam, hogy Will Smith együtt akar dolgozni egy remixen a Bombával, nem tudtam elhinni” – mondta el a banda alapítója, Simon Mejia. “Már csak a Will-lel való munka lehetősége is túlszárnyalta az álmainkat… Egyszerűen varázslatos.”

  A 47 éves filmsztár utolsó, a zenei tevékenységével kapcsolatban adott nyilatkozata során elárulta, februárban Kanye West társaságában vonult stúdióba.

  “Még nem vagyok benne teljesen biztos, mit fogok csinálni, de jelenleg kísérletezgetek” – árulta el. “A fiam azt mondja, ki kell írnom magamból azokat a dolgokat, amiket nem szeretek. Nem csinálhatom azt, hogy írok, majd abbahagyom, mennem kell előre és ki kell írnom. Korábban még sosem dolgoztam így, de szerintem adnom kellene neki egy esélyt.”

  Will Smith azóta leforgatta a nagysikerűnek jósolt szuperhősfilmet, a Suicide Squad-et, amiben a DC képregények egyik gonosztevője, Deadshot szerepében tűnik majd fel.

  Forrás: Digital Spy

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon