MENÜ
 • Will Smith-ék tényleg nyitott házasságban élnek

  A színész felesége megdöbbentő dolgokat árult el házasságáról. Kiderült ugyanis, hogy a pletykáknak van valós alapjuk: férje azt csinál, amit akar.

  Jada Pinkett Smith nem mutatja ki féltékenységét – írja a celebitchy.com.  Egy nemrég adott interjúban a színésznő a házasságáról faggatózó újságírónak elárulta, hogy a férje, Will Smith gyakorlatilag bármit megtehet, ő nem kéri számon rajta.

  “A házasság nem egyszerű dolog, különösen, ha komolyan vesszük, hogy tényleg egy életre szól. Mindig azt mondom Willnek: bármit megtehetsz, amit csak akarsz, ameddig együtt tudsz élni a tetteiddel, és reggel nyugodtan nézel tükörbe. Mert én ugyan a partnere vagyok, de a saját életéről végső soron neki kell döntenie, önálló ember, ahogy én is.”

  A házaspárról többször is felröppent már a pletyka, miszerint nyitott házasságban élnek, és Smith rendszeresen csalja feleségét. Egy éve az a szóbeszéd járta, hogy válnak, ám ezt cáfolták. Az viszont tény, hogy Smith-t gyakran látják a párja nélkül mulatni, ráadásul szép nők társaságában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon