MENÜ
 • will.i.am bevallottan használja az autotune-t

  Míg régen volt olyan író, aki rothadt almát rejtegetett a fiókjában, ma már egészen más praktikák állnak a művészek rendelkezésére. Például az autone, melyet will.i.am is szívesen használ legutóbbi vallomása szerint.
  A Black Eyes Pleas énekese a The Voice című tehetségkutatóban árulta el, hogy bizony néha elkel a számítógép segítsége, hogy dalaiban minden hang a helyén legyen. A producer-dalíró-énekes elmondása szerint “ritka az, hogy valaki jól írjon és jól is énekeljen.” Nos, a régi nagy legendáknak azért mégiscsak ment…
  A frontember, aki körülbelül 200.000 fontért, vagyis körülbelül hatvanmillió forintért vállalta el a BBC tehetségkutatójának vezetését, azért használja a számítógép segítségét, mert inkább ír és producerkedik, mint énnekel.
  “Sokszor vagyok egyedül a stúdióban és senki sem dolgozik úgy, mint én. Ritka, hogy valaki jól énekeljen és jól is írjon szövegeket. A számítógép lehetővé teszi, hogy olyan tempóban váltsam valóra az ötleteimet, mint amilyen tempóban azok születnek. Ezért hagyatkozom az autotune-ra. Ez csak egy effekt. De dolgozom azért az énekesi tudásomon!”
  Az “énekes” – szerintünk ezek után jogos a macskakarom – továbbá tagadta, hogy a The Voice – mely körülbelül 22 millió fontba került – nem vonzaná a nézőket és hogy a Wikipediának nem szabad hinni.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon