MENÜ
 • Whitney kokaint fogyasztott halála előtt

  A hivatalos toxikológiai eredmények talán véget vetnek a találgatásoknak.

  Az orvosszakértői vélemény megerősítette: Whitney Houston kokaint fogyasztott, mielőtt sajnálatos módon belefulladt a fürdőkádba.

  A legendás énekesnőt február 12-én holtan találták fürdőszobájában. A boncolás eredményei talán véget vetnek a heteken át tartó találgatásoknak. A hivatalos szakvélemény szerint a halál oka fulladás, melyet szívroham, illetve kokain fogyasztás előzött meg. Az énekesnő szervezetében kokainfogyasztásra utaló nyomokat találtak, így a halál beálltában hozzátevőlegesen részt vett a tiltott szer is.

  Az énekesnő vérében ezen kívül marihuánát, Xanaxot, egy Flexeril nevű izomlazító szert és antihisztaminokat is találtak a toxikológusok. Ezek azonban az orvosok szerint nem játszottak szerepet a sajnálatos balesetben.

  „Nagy a valószínűsége, hogy a kokain is szerepet játszott abban, hogy Whitney Houston szívrohamot kapott, és így eszméletét elveszítve fulladt bele a fürdőkádba. Minden jel arra utal, hogy a baleset így történt.” nyilatkozta Craig Harvey, a los angeles-i rendőrség szóvivője.

  Az énekesnőt a New Jersey-temetőben, egy négy órás ceremónia keretin belül, édesapja mellett helyezték örök nyugalomra. Családja abban bízik, hogy az orvosszakértői vélemények és a nyomozás lezárása véget vet az összeesküvés-elméleteknek és így szeretett családtagjuk békében nyugodhat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon