MENÜ
 • Whitney Houstontól gyermekkori templomában búcsúznak

  Az Új Remény Baptista Templomban kerül sor Whitney Houston temetési szertartására New Jersey-ben. Ott kezdett el énekelni a gyermekkórusban, ahol Dionne Warwick is énekelt. A szerettei szombaton vesznek örök búcsút az énekestől.

  A Wigham Funeral Home-ban tartják jelenleg a díva holttestét, tulajdonosa pedig elárulta, hogy a temetésre délben kerül sor helyi idő szerint. A gyászoló rajongók már gyülekeznek a templom kerítése mellett.

  – Inspiráció volt mindenkinek – mondta el Gregory Hanks, egy – a körzetben felnőtt – 26 éves színész.

  A 48 éves bálványra szállodai szobájának fűrdőkádjában találtak rá, víz alatt, eszméletlen állapotban, a Beverly Hill Hotelben szombaton, az pedig egyelőre még tisztázatlan, hogy megfulladt-e vagy sem. A boncolást követően már csak a toxikológiai leletekre várnak, de a halál okának kiderülése akár több, mint nyolc hetet is igénybe vehet.

  Bár Houston a világ egyik legkeresettebb előadója volt, karrierjére később árnyékot vetett droghasználata és viharos házassága Bobby Brown-nal. Lányuk, Bobbi Kristina már kétszer is kórházba került édesanyja hirtelen halála óta, de Bobby ragaszkodik ahhoz, hogy a 18 éves lányon a szerettei segítsenek.

  – A lányom vizsgálatra ment az orvosi központba – magyarázta édesapja. – Már kiengedték és jelenleg a családdal és a tesvéreivel van.

  Eközben az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama is részvétet nyilvánított. Sajtófőnöke, Jay Carney a következőket mondta: – Gondol a családra és imádkozik értük, főként a lányáért. Igazi tragédia ilyen fiatalon elveszíteni valakit, pláne, ha ilyen tehetséges.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon