MENÜ
 • Whitney Houston exét letartóztatták

  Az autópályán kapcsolta le a rendőrség

  Mióta az elhunyt Whitney Houston révén Bobby Brown berobbant a nemzetközi köztudatba, sosem volt népszerű alak. Minden barát, ismerős őt okolta az ünnepelt díva lezülléséért, drogproblémáiért. A válás után a férfi úgy tűnik haladt a megszokott útján. Legutóbb a rendőrség Los Angelesben kapcsolta le.

  A rendőrségnek először azzal volt problémája, hogy az R&B énekes szemmel láthatóan telefonált vezetés közben, ami szigorúan tilos. Azonban amikor megállították, látszódott rajta, hogy nem teljesen beszámítható. Végeztettek is vele egy józansági tesztet, aminek az eredménye pozitív volt, így a büntetés sem maradhatott el.

  A legutolsó botrányt Brown akkor okozta, amikor a család kifejezett kérése ellenére többedmagával megjelent volt felesége temetésén. Végül a helyszínen jelen lévő biztonsági személyzetnek kellett értésére adnia, hogy nemkívánatos személy. A pár 2007-ben vált el 14 évnyi házasság után. Van egy közös lányok, a jelenleg tizennyolc éves Bobbi Kristina, aki “súlyos érzelmi trauma és stressz” miatt az utóbbi időkben kétszer is kórházba került.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon