MENÜ
 • Webkamera előtt vetkőzött nagyanyjával közösen

  Egyre gyakoribb Romániában, hogy nagyi és unokája közös erővel igyekeznek pénzt keresni. Ezzel nem is lenne gond, ha a módszer nem egy webkamerát és sztriptízt igényelne...

  Egy nagyváradi lány rávette nagyanyját, hogy vetkőzzenek együtt pénzért, így fogták magukat és kerestek egy ismert video chat oldalt.

  Nem régóta tagjai a weboldalnak, idén májusban regisztráltak. Gyorsan és könnyen akartak pénzt szerezni, és jóval több nézőt vonzott, hogy nagymama és unokája is szerepelnek. Összesen 3 200-an nézték meg a műsorukat, egy óra alatt 700 dollárt gyűjtöttek – írja a manna.ro.

  A produkció ideje alatt több ezer kommentár érkezett a nézőktől, egyesek nagyváradiként vélték felismerni a szereplőket. A nagymama először félénkebb volt, de végül unokája meggyőzte, hogy vegye le melltartóját. Bár több mint háromezren nézték őket, a nagyi nem bírta megállni, hogy ne nevelje egy kicsit unokáját.

  “Azt mondtad nem koldulsz!” – szólt be a lánynak. “De nem hazudtam…” – próbált magyarázkodni az unoka. A háttérzene miatt alig hallatszik, mit beszélgetnek, de az a képekből is nyilvánvaló, hogy a lány meggyőzte nagymamáját, hogy belemenjen a játékba. Szakemberek szerint – nem meglepő módon – a pénz a fő ok, amiért a legtöbb ember belevág ilyesmibe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon