MENÜ
 • VV5: Megvan a kiválasztott

  Pörög tovább a Való Világ 5, a játék vége pedig egyre közelebb és közelebb van, melynek köszönhetően egyre izgalmasabb minden kiválasztás is.

  Bár a villában a héten szinte végig jó hangulat uralkodott, azért megbeszélni való most is akadt bőven. Attila Vera változásáról beszélt, aki hirtelen kedves és jófej lett. Seherezádé Kingáról ejtett néhány szép szót, miszerint meglepő volt, de kedves is, hogy a másik szőkeség próbálta őt vigasztalni Eszter kiesése után. Ettől függetlenül a két lány kapcsolata nem nagyon vett másik irányt, Seherezádé szerint sosem lesznek barátok, Kinga szerint pedig a jó pillanatokat mindig “elemi ellenszenv” követi. Kinga kapcsolata Attilával nem változott, egyszer lent egyszer fent.

  A fiúk konfliktusai közül Csaba és Fecó konfliktusa lett először kitárgyalva, ami azóta rendbe is jött, legalábbis Fecó szerint. Csaba szerint volt ez azért már jobb is.

  A villában mindenki izgult, Seherezádé szerint ő sok embernél a lista alján van, Fecó szerint ilyen kevés embernél már rá is kerülhet két jel, Vera szerint pedig semmit sem jelent az, hogy ő már háromszor nyert, ez nem biztosítja azt, hogy ne kapjon jeleket.

  A kiválasztáson Attila először Seherezádét emlegette, végül viszont Fecóra tette a jelet, mert egy napnál sosem tudott tovább haragudni rá. Fecó Seherezádét választotta, akihez sosem állt igazán közel

  Attila: Nincs igazi indoka a jelenből ezért a múltból választott okot a Jelre. Azt kérte régebben, hogy ha nincs köze a dologhoz, ne avatkozzon más dolgába, de nem Seherezádét választotta. Fecóra tette a Jelét, mert tudott egy napnál tovább haragudni rá. Seherezádé Kingát választotta, mert negatív érzései vannak a lánnyal kapcsolatban. Kinga vissza is adta a jelet Seherezádénak, mert egy játék során az csak negatív tulajdonságokat hozott fel róla. Vera Kingát jelölte, mert az magára erőltette a jókislány szerepet. Csaba szavazata döntötte el a nagy kérdést: ki lesz a párbajozó. Mivel Seherezádét választotta – hiszen ő áll tőle a legtávolabb – a szőkeségre került a zöld kendő.

  A lány könnyek között vette fel csuklójára a kendőt, kijelentve, hogy itt az ideje, hogy eldőljön öt hónap után van-e a helye a villában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon