MENÜ
 • VV Zsuzsi megverte a Blikk újságíróját

  Márki Zsuzsit már láthattuk aggresszívnek, hiszen ezért zárták ki a Való Világ 4. szériájából. Most azonban fényes nappal, nyilvánosan támadt rá egy újságíróra, amiért akár börtönbe is kerülhet.

  Az egykori playmate egy jó sztori ígéretével csalta a Blikk újságíróját, Somogyi Nórát, aki korábban arról írt, hogy a testéből él, lányokkal és vibrátorral folytat nemi aktust, az erotika kiállításon Németországban havi félmilliót keres. Kérdőre vonta a cikk szerzőjét, majd egy ökölcsapással nekitámadt. Ököllel ütötte, majd a padlóra rántotta a védekezni nem tudó újságírót, majd négyszer bele is rugott. Majd újabb ökölcsapások után a hozzávágte mobiltelefonját. Zsuzsi barátnője az egészet videóra vette, mintha az egész egy jó hecc lenne.

  Nóra távozásuk után hívta a rendőrséget, feljelentést tett és látleletet vettek tőle, miközben Zsuzsi közösségi oldalán közzétette a támadást videóját, amelyiken a durvább részletek nem látszanak, hozzáfűzve, hogy: „Na így jár aki valótlant dolgokat írkál!!! Gratulálok Somogyi Nóra!!!”
  A botrányhősnő szörnyű tettéért akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat, mivel a feljelentésből kiderül, hogy garázdaság és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés történt. A látlelet pedig tovább súlyosbíthatja a büntetést. A VIII. kerületi rendőrök már dolgoznak az ügyön, a biztonsági kamerák felvételeinek beszerzése is folyamatban van, amelyeken a teljes támadás látható.

  Vajon az újság tényleg valótlanságot állított vagy Zsuzsinak csak az igazság fájt? Erre valószínűleg a nyomozás során választ fogunk kapni.
  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon