MENÜ
 • VV Zsuzsi is a pornóban zúz

  Nehéz a villalét után visszaszokni a normális életbe, se kamerák, se mikrofonok, és még kukkolók sincsenek a falak mögül. Éppen ezért valakik igazán nem tudják feldolgozni a változást és kiesés után is megosztják minden intim pillanatukat a nagyérdeművel.
  Így van ezzel VV Zsuzsi is, akit az előző VV-évadból zártak ki erőszakos viselkedése miatt. A fekete démon a villában narancsot dobált Olivérre, kint pedig zumbaoktatóként próbált megélni – úgy néz ki, eredménytelenül. A meztelenül is pózolgató lány ugyanis a pornó világa felé kacsingat. Újra.
  Zsuzsi nem jár egyedül az úton. Volt lakótársa, Szandika is erotikus showkon keresi a pénzt, igaz, ő picit távolabb, Németországban.  A két lány nem igazán érzi magát megilletődve, hiszen egyiküknek sem újdonság ez a világ. Szandika a rossz pletykák szerint régen prostituált volt, Zsuzsi pedig az erotikus showkon kívül néhány vibrátor-showt is bevállalt.

  A fekete amazon a Blikknek is nyilatozott:

  „Eddig nem találkoztunk Szandikával, de csak azért, mert én az elmúlt két hónapban szívesebben vállaltam munkát bárokban. A feladat ugyanaz, csak a közönség más, de hamarosan én is újra részt veszek a kiállításon, ahol leszbi- és vibrátorshow-val szórakoztatjuk a közönséget  Én havonta legalább 500 ezer forintot keresek, ráadásul ezeken az erotikus show-kon csak hétvégente kell dolgozni. A bár az más, ott előfordul, hogy tíz napot kell táncolni egyhuzamban, de azzal megkeresek 2000 eurót (585 ezer forintot).”

  Ajánló

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida