MENÜ
 • VV Zsuzsi bedrogozva akart leugrani egy háztetőről

  Egy kórházi beteg elmondása szerint VV Zsuzsit bekokainozva vitték be a rendőrök a toxikológiára, és nem ez az első eset.

  A ValóVilágból is aggreszivitása miatt zárták ki, de az életben ugyanúgy nem bír magával a 23 éves ex-playmatelány. VV Zsuzsit két napig kezelték a toxikológián, miután a rendőrség egy háztetőről rángatta le őt bedrogozott állapotban.

  Zsuzsi már ugrani készült, szerecsére testvére mellette volt, és lefogta őt, megakadályozta, hogy a mélybe vesse magát. Végül a rendőrség ráncigálta le a lányt a kiérkező mentőkhöz, majd kórházba szállították.

  Az egyik kórházi beteg nyilatkozta: “Nem először járt már itt, én úgy tudom, régi ismerősként jött, mert ez már a negyedik alkalom, hogy túladagolás miatt itt kötött ki. Azt hallottam, hogy kilenc éve függő, s a rendőrök vér- és vizeletmintát is vettek tőle. Háromnapos kokainpartin volt, azon ütötte ki magát. Több ember hozta őt be az osztályra; bizonyára elég nehezen bírtak vele, mert bandázzsal megkötözték a kezét és a lábát. A kórházban is ágyhoz kötözték, mert nagyon őrjöngött. Két napot volt itt bent, ha jól láttam, az anyja és egy nő, szerintem a testvére vitte haza.”

  A lányt most droggal való visszaélés miatt vonja felelősségre a rendőrség, februárban pedig egy újságíróra támadt, ami miatt még ma is folyik az eljárás VV Zsuzsi ellen.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon