MENÜ
 • VV Veronika megtalálta a hivatását

  Úgy döntött, sokszor hajba kapna

  A ValóVilág egykori játékosa már a villa falai között is szívesen szárította, göndörítette, vasalta a lányok haját, utána pedig úgy döntött, a hobbija lesz a hivatása. Hamarosan fodrász lesz Veronikából.

  „Imádok a hajakkal foglalkozni, engem ez nagyon megnyugtat. Teljesen mindegy, hogy festésről, vágásról vagy szárításról van szó, nagyon szeretem ezt csinálni. Korábban egy hajhosszabbító szalonban dolgoztam, amit szintén nagyon élveztem, és én magam is az a típus vagyok, aki folyamatosan változtatja fizuráját, sokat ad a hajviseletére” –árulta el a korábbi valóságshow szereplő. Ahogy korábban hallani lehetett róla, előző szerelme, Cristofel csúnyán megverte, de a sokkon már túl van a lány, és minden erejével igyekszik a jövőre koncentrálni.

  „Az iskola egy évig tart, gyakorlati és elméleti oktatásból áll a képzés, amikor időm és lehetőségem van rá, a szalonban vagyok, és gyakorolok. A jövőben pedig célom, hogy elinduljak versenyeken is, de nem feltétlenül azért, hogy én álljak a dobogó legfelső fokán, hanem azért, hogy ott is tanulhassak a többiektől”.

  Korábbi játékostársai örömmel az ollója alá „fekszenek”: egy korábbi megmérettetésen VV Annamari volt a modellje, de VV Jersey haját is már kezelésbe vette.

  „Egy gyönyörű kontyot csinált nekem Veronika, szerintem nagyon ügyes keze van, és biztos vagyok benne, hogy jó fodrász válik belőle” – mondta lelkesen Annamari.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon