MENÜ
 • VV Sehinek százezrekkel lóg exe

  Seherezádénak sehogy nem sikerült lezárnia kapcsolatát az olasz Claudióval. A srác ahol csak tud, keresztbe tesz neki.

  Mint azt mindenki láthatta, Seherezádé még javában a villában töltötte napjait, amikor az olasz fiúja ország-világ előtt kamerákon keresztül közölte vele: szakítani akar. Azt is mondta: mindenkivel megismerteti, milyen is az igazi Seherezádé. Mindezt azért, mert a lány közelebbi kapcsolatba került a villa alfahímjével, Gergővel, akivel bimbózó románcuk aztán nem sokkal később zátonyra futott.

  Amikor a lány kijött a villából, felvette a kapcsolatot a fiúval, hiszen kiskutyája és jó néhány személyes tárgya is Clau­dio olaszországi otthonában maradt. Úgy tervezte, a győztes VV Attilával, akivel a játék végére jó barátok lettek, elutazik Olaszországba, és összekötve a kellemeset a hasznossal, hazahozza, ami az övé. Claudio azonban egyáltalán nem könnyíti meg dolgát, sőt…

  “Egyszerűen nem tudok vele zöld ágra vergődni, egyik pillanatban képes vagyok vele normálisan beszélgetni, a másikban már fel sem veszi nekem a telefont. Félek, ha odamegyünk hozzá Olaszországba, hatalmas vitába torkollik ez az egész” –nyilatkozta Seherezádé, aki elárulta, Claudio sok pénzzel tartozik neki. Több mit ezer euróról (közel 350 ezer forint) van szó, amelyre jelenleg igen nagy szüksége lenne a lánynak.

  “Amikor kijöttem a villából, megbeszéltük, hogy elfelejtjük a sérelmeket, megpróbálunk fenntartani egy normális viszonyt, akár még barátok is lehetünk. Most meg arra sem hajlandó, hogy felvegye a telefont, pedig már épp itt lenne az ideje, hogy pontot tegyünk a kapcsolatunk végére. Ráadásul nagyon hiányzik nekem Barbee, a kis bichon havanese kutyusom, sokkal több ideje van velem, mint Claudi, vagyis nem közös kedvencről van szó. Őt én vettem még évekkel ezelőtt, és amikor Claudióhoz költöztem, természetes volt, hogy ő is jön velem. Nagyon szeretném már őt visszakapni!” – panaszkodott Sehi, akinek rettenetesen megkeseríti a mindennapjait ez a véget nem érő cirkusz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon