MENÜ
 • VV – Megvan a kiválasztott

  Elérkezett az újabb kihívás, Attila ma megnevezi, kit visz ki párbajra vasárnap. Miután Attila nem nagyon bírja a feszültséget, örült neki, hogy csupán néhány napja maradt arra, hogy kiválassza azt, akivel vasárnap párbajozni fog.

  A riportszobában elárulta azt is, hogy nem örül a párbajnak, fél tőle, bár azzal is tisztában van, hogy ennek is meg kell történnie. Azt, hogy kit választ, már tudja és reméli nem hibázott.

  Először a Seherezádéval kapcsolatos konfliktusokat nézhettük meg, akivel sok probléma nem volt, bár a jel, amit Sheri adott neki, fájó volt, így az is előfordulhat, hogy végül a szőkeség lesz a kihívott.
  Verával hullámzó a kapcsolata, néha jóban vannak néha nem, most éppen gyűlölik egymást, éppen ezért sanszos, hogy a lány kapja meg a másik zöld kendőt.

  Csabával régóta megvan a rossz viszony, párbajozni már hónapok óta párbajoznak egymással. Ettől függetlenül vannak olyan időszakok, amikor jóban vannak egymással, úgy mint az utóbbi napokban.  Ettől függetlenül barátnak nem barátok, így Csaba is lehet még esélyes.

  Attila elmondása szerint soha nem izgult még annyira, mint most, mikor ki kell hívnia egy villalakó-társát a pártbajra. Olyan embert választott ki, aki ellen van esélye. Sheritől rosszul esett a jel, Csabának elmondta, hogy eddig azért jött vissza, mert mártírt játszott, és egészen eddig úgy taktikázott, mint Péter. Verával szemben Attila indulatos volt, elmondta a lány összes hibáját. A gong után pedig őt is nevezte meg párbaj-ellenfelének.

  Gong az eleje, gong a vége: Verával megy párbajozni Attila vasárnap.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon