MENÜ
 • VV Laci étterme oltári bukás

  Lázár László komáromi étterme nyolc millió forint bukással csődöt mondott. Laci úszik az adósságban.

  Club Lazarusnak keresztelte tavaly VV Laci a nyáron megnyitott pub-éttermet Komáromban. A szórakozóhelyet a nyitás utáni napokban még sokan látogatták, de ahogy jött a tél, és elmúlt az újdonság varázsa, a hely szép lassan kiüresedett.

  Laci végül ráeszmélt, hogy a legjobb megoldás, ha bezárja az éttermet. „Soha többé nem vágok bele a vendéglátásba, ez egyszerűen nem nekem való. Magyarországon nincs pénzük az embereknek ilyesmire; a fővárosban még talán, de vidéken halálra ítélt egy étterem. Egy ideig próbálkoztam, de eljött az a pont, amikor be kellett látnom, hogy ha tovább csinálom, csak még nagyobbat bukom, úgyhogy inkább visszaadtam a tulajdonosának a helyet. Persze így is nyolcmillió forintom bánja, amit most próbálok törleszteni.“ – nyilatkozta.

  Lacinak nem ez az első nagyobb kudarca, tavaly a Sziget Fesztiválon is több milliós veszteséget hozott össze népszerűtlen standjával. Laci ezeket a veszteségeket hitelből volt kénytelen fedezni, ezért most az adósságot kell törlesztenie. Ismertsége ráadásul csak hátrányt jelent a munkájában.

  „Nem titok, hogy úszom az adósságban, de úgy látom, hogy Magyarországon lassan így van ezzel mindenki. Sajnos az ismertség miatt én itthon már nem tudok biztonsági tisztként dolgozni, amit meg is értek, hiszen ki alkalmaz egy olyan embert, akihez tucatjával mennek oda fotózkodni? Ezért inkább külföldi megbízásokat vállalok Svájcban, Ausztriában és a környező országokban. Ott legalább meg is fizetik az embert.“

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon