MENÜ
 • VV Kinga mellét is kicserélik

  A két évvel ezelőtt beültetett implantátum miatt kés alá kell feküdnie a szőkeségnek.

  A ValóVilág előző szériájának játékosa pokoli fájdalmakkal küzd már jó ideje, és orvosa azt javasolta, hogy cseréljék ki az implantátumait.

  “Mér régóta fáj a mellem, és ez nagyon sok kellemetlenséget okoz. Nem tudok hason aludni, ráadásul muszáj mindig melltartót hordanom, különben folyamatosan fáj. Én úgy látom, hogy el is csúsztak az implantátumok, mintha a gravitációnak köszönhetően megereszkedtek és egy kicsit oldalra is eltolódtak volna” – árulta el Kinga.

  Természetes, hogy az egyokri valósgshowhős megijedt, hiszen korábban villatársa, Seherezédá is műtéten esett át, mert neki veszélyes PIP-implantátum volt a szervezetében. Szerencsére Kingának másfajta szilikont ültettek be, őt a szűnni nem akaró fájdalom  kényszerítette arra a lépésre, hogy megszabaduljon a “problémától”.

  “Több vizsgálatot is elvégeztünk, amiből valójában semmi konkrétum nem derült ki, de mivel Kinga fájlalja a mellét, a legbiztonságosabb, ha az implantátumot kicserélik – nyilatkozta Csernai Gábor, a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ vezetője. – A röntgenfelvétel szerint némi folyadék látszódik az implantátum alatt, de biztosat csak a műtét után tudunk mondani. Elképzelhető, hogy a fájdalom azért alakult ki, mert Kinga szervezete másképp reagált a beültetésre, mint az átlag szokott, de ha már felnyitjuk, akkor egy jobb minőségű implantátumot helyezünk be.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon