MENÜ
 • VV – Itt az utolsó kiválasztás

  Ide is elérkeztünk, ma sor kerül az utolsó kiválasztásra, ahol már bárkire kerülhet a zöld kendő és ahol már nincs taktikázás. A kiválasztott csütörtökön már ki is hívja ellenfelét, akivel pénteken megküzdhetnek a biztos dobogós helyért.

  Sokan vannak a villában, legtöbben már persze nem játékban. Mindenki jól érzi magát, Cristofel biztosan. Eszter még szokja, nyilatkozni-nem-tudó Peti pedig “just for fun”. Balázs be is jelenti az utolsó kiválasztást, a tét természetesen óriási, itt már a fináléról van szó. Könyörtelen dolog itt kiesni. Hálátlan párbaj lesz.

  Védettség nincs, egyenlőség esetén Attila dönt, akár magát is választhatja. izgalmas nagyon. Máris itt vannak a borítékok, a lakók szétszéledtek mint a legyek, a borítékok máris tele! Akciós zene miközben a nevekkel teli bőrönd a titokszobába kerül, Fecó most nem fut, de izgul.

  Kisvideók jönnek, éljen. Az első arról szólt, hogy Fecó még nem párbajozott, ergó párbajszűz. Érezte már magát esélyesnek, de akkor szerzett lila kendőt. Azt nem érti, miért nem vitte még ki senki, de úgy érzi a kiválasztott most ő lesz. Kakukktojásnak nevezi magát, amiből vagy kicsi vagy nagy dolog jön ki.

  Attila kisfilmje jön, ő ment legutóbb párbajozni, kint hagyva Verát. Nem mert örülni neki, mert még kivihetik, Csaba bólogat is, igen, hiszen lesz még kiválasztás és kihívás. Sehivel javul a viszony, Fecóval nem változott, rossznak nem rossz, tíz lépésből két lépés lett a távolság.

  Sehi konfliktusai jönnek, leginkább Fecóval vannak, akinek először az a baja, hogy Sehi nagyképű, majd az h műszerény. Kiabálás, jelölés, a jelölés egy jel, nem támadás, nincsen jóban a két ember, bár Fecó próbál jó viszonyt ápolni. Erős a döntő súlya.

  Kiderül, hogy most már viszont tényleg jó a viszony Fecóval, mindenki megmagyarázott mindent. Hála a jó égnek!

  Csaba videói jönnek, Attilával kezdünk, akivel jobb lenne, ha nem is beszélnének. Attila okoskodik, Csaba nem sokat tett a villához, nem lett tőle színesebb, csak Fecó barátja simán. Aztán persze kiderült, hogy ők nem is voltak riválisok. A végén Csaba már azt sem tudja, hogy kihez fűzi jobb viszony, Attilához vagy Fecóhoz. Mert mindegyikkel más. Na!

  Attila szerint a viszony azért javult, mert kiesett Kinga. “Nincs nő, nincs sírás!” “Volt ami volt, lesz ami lesz” Bölcsességek sora, húzzuk a beszélgetést, mint a rétest, már mindenki kifogyott a beszélőből, Fecó is, aki nem ítéli el azt, hogy Attila és Csaba jól vannak. Cristofelt is megkérezi Balázs, mit szól ehhez, de Cristofel nem igazán figyel.

  Fecó szerint ő kapja a jelet, Csaba szerint ha kap jelet, megy biztosan, Attila és Sehi egy vagy két jelre számítanak, jelenleg pedig ez is elég lehet.

  Egy perc indoklás mindenkinek, kezdődik a show, repülnek a jelek. Sehi piszkálódással kezd, Fecóra célozva, mert az eltúloz sok dolgot és meg sem hallhatja Sehit. Fecónak már van is egy jele. Fecó jön, Csabának nem kell félni, ők nem csak villabarátok, hanem barátok is. Sehinek a legutolsó jel figyelmeztetés volt, Attila jellemzése jön, kapott már tőle jelet, akkor, amikor nem tudta őt kivinni – revanzs szag van – és Attila végül meg is kapja első jelét Fecótól. Csaba a következő, köszönet Fecónak, ő sem kapja jelet, így vagy Sehi vagy Attila. Sehivel nem volt sok kontakt, eléltek egymással, Attilával pedig mindvégig volt egy negatív rezgés, ami most alakul át már-már haverkodássá, de a jel az jel, ki kell rakni, meglepetésből Sehi kapja. Attila jön, az utolsó kiválasztás utolsó jelével – forever alone – Fecóval volt nézeteltérés, Sehivel is, Fecóra mindig is rárakta volna védettség ide, védettség oda. Sehi túl sokat védte Verát, volt konfliktus, de a jel végül Fecóra kerül.

  Fecó megy pénteken párbajozni, a megérzés helyes volt, olvasóink is ezt akarták a facebookos szavazásunkon. Csütörtökön kiderül, kit hív ki.

  Fecó már érzi is a harci indulót, vissza kell jönnie. Nehéz lesz ez, első párbaj, finálé előtt. Még gyors vád Sehi felé egy összeesküvésről Attilával és egy finom taktikázásról, aztán el is köszönünk. Érezzük a vita szagát!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon