MENÜ
 • VV Gigi Mallorcán táncol

  A ValóVilág negyedik szériájának játékosa az egész nyarat Mallorcán tölti, egyik fellépés vár rá a másik után.

  A Mosaic Online stábja legutóbb a Viva Comet díjátadó gálán beszélgetett Gigivel. Akkor a lány annyit árult el jövőbeli terveiről, hogy levegőakrobatikát tanul, és hogy szeretne minél kevesebb médiafigyelmet, ám annál inkább visszatérne a táncosiparba. Főleg külföldi show-kban szerepelne szívesen. Hát mindenki tervei így váljanak valóra.

  “Azért jöttem ki dolgozni Mallorcára, mert visszahívtak. Ugyanott táncolok most is, mint tavaly és azelőtt – árulta el az egykori villalakó. – Örülök, hogy ismét kint melózhatok, mert azt csinálhatom, amihez értek, s amit szeretek. Végre ismét színpadon lehetek.”

  A napokban egy meglehetősen szexi képet is feltöltött magáról az egyik közösségi oldalra: szűk ruhában, piros csíkos zokniban és fehér kesztyűben pózol egy tengerparti szórakozóhelyen. Gigi elmondása szerint munkája része, hogy ennyire dögös legyen.

  “Olyan ez az egész, mint Ibiza a hatalmas partijaival. Gyakorlatilag egy óriási szórakoztatóegység az egész sziget. Nálunk is minden este van valamilyen show, úgyhogy nem unatkozom. A színpadi és az akrobatikus tánc mellett több feladatom is van. Volt, hogy az énekesnő mögött táncoltam, de olyan is előfordult, hogy image girl voltam. Ilyenkor gyakorlatilag csak annyi a dolgom, hogy szép legyek. Mielőtt bárki másra gondolna, csak táncolok! Hamarosan kijön hozzám a párom is. Úgy tervezem, a nyár végéig kint maradok. ”

  A rengeteg fellépés ellenére nem szórja a pénzt, tudatosan tervezi a jövőjét: pár éven belül össze akar hozni egy jól működő, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó vállal­kozást, ezért évek óta félrerakja a pénzt, amit kint keres.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon