MENÜ
 • VV Gigi a levegőben terpeszt

  Miután párkapcsolata véget ért, Gigi búslakodás helyett új hobbi után nézett: ezt pedig a levegőben találta meg.

  A ValóVilág egykori üdvöskéje újra szingli. Gigi és párja másfél év után döntött úgy, hogy jobb nekik külön. A lány hiába óvta kapcsolatuk a nyilvánosságtól, valami mégis elromlott kettejük között.

  “Már nem volt meg köztünk a régi tűz. Most egyedül élek, egyedül csinálok mindent, aminek az az előnye, hogy magamra tudok összpontosítani – mesélte Gigi. – Az is lehet, hogy túl pörgős életet élek, s így nehezebb fenntartani egy párkapcsolatot. Egyébként nagyon jól érzem magam.”

  Szakítása után újra belevetette magát az élet sűrűjébe. Ideje jelentős részét a levegőben tölti, ahol kilenc méter magasan, egy kötélbe kapaszkodva teszi kockára testi épségét. Új hobbija lett a levegőakrobatika, és különleges mozgásformának köszönhetően talán élete legjobb formájában van.

  “Azt hiszem, kicsit függővé váltam – nevetett a lány. – Nagyon tetszik, hogy valami extra dolgot csinálhatok, s bevallom, anyagilag sem járok rosszul. Van igény az ilyen különleges produkciókra, egyre többször hívnak minket rendezvényekre.”

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő