MENÜ
 • VV Fecót megbüntette az adóhatóság

  A téren áruló egykori valóságshow-hőst az irigyei jelenthették fel.

  A NAV emberei lecsaptak a dinnyét áruló férfira, mert rossz dátumot írt az egyik nyugtára. Fecó 50 és 100 ezer forint közötti bírságra számíthat. A sors fintora, hogy az adóhatóság a büntetést tartalmazó jegyzőkönyvet dátumozta el: július közepén már augusztusban jártak, vagyis elvileg formai hiba miatt érvénytelen a büntetés.

  “Korábban is rendszeresen árultam dinnyét, így kézenfekvő volt, hogy ismét ebből próbálok megélni, hisz a fellépésekre nem igazán számíthatok. Sajnos az emberek rosszindulatúak. Ahogy megjelent a standunk a Krisztina téren, valaki máris feljelentett minket az összes létező hivatalnál – mesélte Fecó. – Jöttek a közterület-felügyelők, ők rendben találták az engedélyeimet, majd ezek után az adóellenőrök, akik ráadásul nem is Pécsről, hanem Szekszárdról érkeztek.

  Ők bírságolták meg az RTL Klub reality-jének korábbi játékosát, mert eltévesztette a dátumot. Fecó azzal védekezett, hogy napi 16 óra munka mellett bárki összezavarodna ebben a forróságban, hiszen reggeltől kora estig árul, utána pedig dinnyét szed a földeken.

  “Az ember nem hibázhat, oktattak ki, majd az adóellenőrök kiállították a jegyzőkönyvet a bírságról, augusztusi dátummal a júliusi helyett. Egyszerűen egy hónapra előre megbüntettek. Érdekes, ők hibázhatnak, de aki reggeltől estig melózik, az nem. Az is bosszant, hogy azok megússzák, akik százmilliókat csalnak el, csak a kisemberrel kekeckednek, aki egy dinnyén 50 forintot keres.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon