MENÜ
 • VV Fecó az utcára kerülhet

  Kilakoltathatják a ValóVilág legutóbbi szériájának játékosát és családját.

  Fecót a való világban már nem várták kamerák, siker és pénz. Csak egy kilakoltatási számla: ha nem akar az utcára kerülni, 15 napon belül be kell fizetnie az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot, 101823 forintot.

  „Három hete, hogy kijöttem,egy forintot nem kerestem, még haknizni sem hívtak. Hiteleink és személyi kölcsönünk is van. Az anyósoméktól kértem kölcsön, meg innen-onnan próbáltam összeszedni a pénzt, hogy valahogy megéljünk. Napi megélhetési gondjaink vannak. Legutóbb, amikor a fővárosba kellett utaznom, a barátom hitelezte az útiköltséget” – mesélte Fecó szomorúan.

  Az egykori valóságshow-hős elárulta, hogy már csak az RTL Klubban reménykednek, ugyanis a csatorna minden beköltözött villalakónak több tízezer forintot ígért a szereplésért, melyből rendezni tudnák a teljes összeget.

  „15 napon belül kilakoltatnak a papír szerint. De kaptam egy kis haladékot. Bementem az illetékes hölgyhöz, segítséget kértem. Segített. Mondtam neki, hogy március 25-ig az RTL Klubtól kapok pénzt, amit azonnal viszek nekik. Igazából rajtuk múlik, hogy kiraknak-e bennünket, vagy sem!”

  A ValóVilág sajtószóvivője elárulta, hogy az utalásokat már intézik, várhatóan a héten Fecó is megkapja a pénzt.

  Forrás: Blikk

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten