MENÜ
 • VV Éva már nem kell

  A Való Világ ötödik szériája az utolsó fázishoz érkezett és a szerkesztők ezúttal több külsőst is beengedtek pár napra a lakók közé. A tervek szerint a negyedik évad döntőse, Éva is mehetett volna, ő azonban viselkedésével kivívta a csatorna tiltását.

  A Belevaló műsorában állítólag a volt villalakó ittas állapotban volt, ami betette a kaput az RTL Klubnál. Úgy döntöttek, hogy nem tiltják le teljesen a képernyőről, a Való Világ univerzumában azonban nincs többé helye. Annak ellenére sincs, hogy a lány nagyon-nagyon szeretett volna bejutni.

  “Ezt mindenki láthatta is a tavalyi Való világban, hiszen azon kevesek közé tartoztam, akik egyszer sem akarták feladni a játékot. Szerintem első számú jelölt voltam, aki ismét beköltözhet. Nagyon bíztam abban, hogy az ominózus Belevalós szereplésem nem lesz akkora hatással erre a dologra, így amikor megtudtam, hogy négy ember (Olivér, Szandika, Gombi, Ildikó) már aláírta a szerződést, de engem még mindig nem kerestek meg az RTL Klubtól, azt hittem, csak büntetni akarnak azzal, hogy a legutolsó pillanatban szólnak.” – nyilatkozta Éva.

  Természetesen tisztában volt azzal, hogy átlépett egy határt, de. “A Belevalónak arról kellene szólnia, hogy egy tabuk nélküli, provokáló, megmondó műsor. Be kell szólni. Több Nekedvalóban és Belevalóban is szerepeltem már, és mindig visszafogottan viselkedtem – gondolom, akik ismernek, büszkék is voltak rám.” Csalódottnak érzi magát, amiatt is, mert nem kapott a csatornától állást állítólagos alkoholizmusa miatt. Véleménye szerint azonban függőségről szó sincs, egyszerűen mindig olyan pillanatokat mutattak róla, amikor a pia a kezében volt.

  “Sajnáljuk, hogy Éva így érez – nincs letiltva az RTL Klub képernyőjéről. Pusztán arról van szó, hogy jelen esetben nem vállaljuk fel a szerepeltetésével járó rizikót. Legutóbbi Belevalós viselkedése után döntöttünk úgy, hogy most nem költözhet be. Szemmel láthatóan nem volt józan állapotban és bár soha nem szándékosan okoz botrányt, mégis sikerül neki. Nem kockáztathajuk a játék jelen szakaszában, hogy esetleg külső információt oszt meg a játékosokkal. Amennyiben úrrá lesz a problémáján, nyitottak vagyunk a további együttműködésre.” – tette hozzá a másik oldalról Varga Rita, a valóságshow főszerkesztője.

  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon