MENÜ
 • VV Éva: baleset baleset után

  Az egykori villalakó néhány hete egy görkorcsolya-balesetben eltörte a csuklóját, a hétvégén pedig dulakodás közben szerzett komoly fejsérülést.

  Az egyik zuglói kórházban a VV4 szériájának labilis idegzetű játékosa kisebb pánikrohamot kapott, mikor leszedték a kezéről a gipszet. Azon sopánkodott, hogy kicsit ferdén néz ki a keze.

  “Nem olyan a karom, mint előtte volt. Remélem, nem kell újra eltörni, én azt nem hagyom! Inkább elszaladok innen, vagy kérem, hogy altassanak el”.

  Csak akkor sikerült megnyugodnia, mikor a röntgenfelvételeket megnéző doktor jelezte, nincs szükség a drasztikus beavatkozásra.

  Igaz, a gipsztől megszabadult, de a fejéből még nem szedték ki a varratokat. Állítása szerint az egyik szórakozóhelyen támadás érte, pontosabban egy fekete hajú, ismeretlen nő úgy meglökte, hogy a lépcsőn hanyatt esett, és szétnyílt a fejbőre.

  “A klub tulajdonosával még nem sikerült beszélnem a biztonsági kamerák felvételeiről. Remélem, meglesz a támadóm. Érdekelne, miért tette, amit tett” – mondta a lány.

  Egy szemtanú azonban teljesen máshogy emlékezett az ominózus éjszakára.

  “Hogy Évát meglökte valaki? Erről mi is megdöbbenve olvastunk az interneten. A helyszínen fel sem merült ez, és nem is véletlenül: Éva olyan állapotban volt, hogy egyáltalán nem kellett meglökni ahhoz, hogy a földön landoljon” – mesélte az informátor.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon