MENÜ
 • VV Béci nem mehetett be a rendezvényére

  Nem volt nála a személyije, így nem engedték be az egykori villalakót egy olyan eseményre, amit a nevével hirdettek meg.

  A portaszolgálattal akad némi problémája VV Bécinek. Nem engedték be a főváros egyik felkapott szórakozóhelyére, mert nem volt nála a személyi igazolványa. Az eset fintora, hogy hivatalosan meghívott vendégként érkezett az valóságshow-hős.

  “Tizenhat órás megfeszített forgatás után még részt kellett volna vennem egy velem meghirdetett rendezvényen. A bejáratnál az ajtónállók nem engedtek be, mert nem tudtam igazolni, hogy elmúltam tizennyolc éves, ugyanis nem volt nálam a személyim. Tudták, hogy ki vagyok, sőt azt is a fejemhez vágták, hogy azért, mert a tévében szerepeltem, ne gondoljam magamról, hogy bármit megtehetek” – mesélte az újabban rapperként tevékenykedő Béci, aki felháborodva hagyta el a helyszínt.

  “Felajánlották, hogy beme­hetek tizennyolc éven aluliaknak szóló karszalaggal, amivel este tízkor el kell hagyni a helyszínt. Mindezt fél kilenckor. Egy ideig hallgattam a kötözködő szövegeiket, aztán eljöttem, ezek után már úgy sem éreztem volna jól magam, még ha esetleg be is engednek.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon