MENÜ
 • VV Béci megszökött a kórházból

  Hetek óta súlyos hátfájás gyötri, de még sem volt hajlandó kivárni a szükséges kezelést: az éjszaka közepén lépett le a kórházból.

  VV Béci hátfájása először csak múló kellemetlenségnek indult, de aztán fájdalmai egyre erősödtek, és orvosi segítséget kért. Ám hiába tanácsolták neki a pihenést, a rapper nem feküdt be a kórházba, hanem továbbsietett egy külföldi forgatásra.

  “Hónapok óta járok edzeni és futni, egy ideje éreztem, hogy becsípődött a hátam, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Elmentem egy masszőrhöz, aki átmenetileg segített ugyan, de néhány nappal később már akkora fájdalmaim voltak, hogy mozdulni sem tudtam. A nyakam megmerevedett, és úgy festettem, mint egy gúnár” mesélte Béci, vagyis Young G. Azért is volt fontos, hogy sietve megmutassa a hátát, mert néhány óra múlva indult a stábjával Horvátországba, hogy leforgassák a legújabb videoklipjét.

  “Két órán keresztül tömtek mindenféle gyógyszerrel, injekcióval és infúzióval, ami olyan nagy adag volt, hogy többször majdnem el is ájultam. Egész éjszakára bent kellett volna maradnom, de mondtam, hogy szó sem lehet róla, értem hajnal háromra itt az autó, és indulok Horvátországba. Nem akartak elengedni, hiszen egy ilyen sérüléssel legalább egy hétig kellene feküdnöm, de saját felelősségemre elhagytam a kórházat. Nem tagadom, a kilencórás út alatt többször megfordult a fejemben, hogy maradnom kellett volna” – mondta.

  A háta azóta sem javult, az orvos rendszeres úszást ajánlott neki, de egyelőre azt nem tudja beiktatni a napirendjébe. A pihenéssel is őszig várnia kell.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon