MENÜ
 • VV Attila szerelmes

  A ValóVilág győztese hét év után újra szerelemre lobbant.

  Mikor bekötözött a villába, Attila elárulta, hogy már hét éve magányosan él. Miután szakított barátnőjével, sokáig nem heverte ki a kapcsolatot, bezárkózott a lakásba, onnan irányította üzleteit. Képtelen volt bárkit is a szívéhez közel engedni. Aztán jött a reality, bátran belevágott, és állíthatjuk: megváltozott. Most már bártan feladná magányát. És talán sikerül is neki, hiszen valami van a levegőben…

  „Amióta kijöttem a villából, megfordult velem a világ – vallotta be Attila. – Nemcsak azért, mert én nyertem meg a játékot, hanem mert más ember lettem. Olyan sokan vesznek körül, hogy néha szinte beleszédülök. És ami a legmeglepőbb, nem esik nehezemre, hogy kedves legyek velük. Megszerettem a nagy társaságot. A játék után elindultak a közönségtalálkozók, partik. Szinte minden hétvégémet ilyen rendezvényeken töltöm. Egy ilyen budapesti bulin találkoztam egy lánnyal.”

  Attila elárulta, hogy hirtelen nagy népszerűségre tett szert a gyengébbik nemnél, de az ijesztően rámenősekkel általában nem foglalkozik, mert sosem volt olyan, aki kihasználja a csajokat. Azon sem szokott gondolkodni, hogy vajon azért akarnak-e vele ismerkedni, mert ő vagyok a VV győztese, vagy azért, mert megismerték a valódi személyiségét a játék alatt. Szerinte az őszinte szándékot érzi az ember, és így van ez azzal a lánnyal is, akivel megismerkedett valamelyik este.

  „Véletlen volt a találkozás, beszélgetni kezdtünk, és nagyon szimpatikusak lettünk egymásnak. Úgy érzem, új szerelem van kialakulóban. Még nagyon friss a dolog, de érzem, végre készen állok egy komoly kapcsolatra. Hét éve élek egyedül, most izgatott vagyok és reményekkel teli. Ez lehet az igaz szerelem.”

  Forrás: Bors

  Fotó: RTL Klub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon