MENÜ
 • VV Attila nyereményautójához jogsi is kellene

  A Való Világ nyertese eddig nem tartotta szükségesnek, hogy megszerezze a jogosítványt, most viszont nekiült a kressznek, hogy vezethesse majd a nyereményautóját.

  VV Attila a napokban vág bele a rutinórákba, miután a KRESZ-vizsgáját sikeresen letette. A villa összeférhetetlenje nagyon eltökélt, minél hamarabb a kezében akarja tudni a jogosítványt, még mielőtt megkapja a Való Világgal elnyert gépjárművet.

  „Eddig tömegközlekedéssel jártam, és tudtam, ha megszerzem a jogsit, kell majd egy kocsi is. És ha vettem volna autót, mindenhová azzal jártam volna, egy idő után pedig jobb és jobb autókat szerettem volna. Úgyhogy már csak anyagilag sem lett volna jó befektetés nekem a jogsi. De így, hogy sikerült nyernem egyet, más a helyzet.“ – mondta.

  Attila KRESZ tesztje nem lett hibátlan, de az elrontott válaszok nem haladták meg a 10 pontot, ezért sikeresen teljesítette a jogosítvány első kihívását.

  „A biztos kezű vezetők táborát erősítem majd, elvégre nem teljesen tudatlanul ülök volán mögé, van már fogalmam arról, hogyan kell vezetni. Próbálgattam már. Ahogy túl vagyok a rutinon, naponta szeretnék órákat venni, hogy minél előbb mehessek a forgalmi vizsgára.“ – jelentette ki a leendő autótulajdonos.

  Forrás és fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon