MENÜ
 • VV Anikónak munkát adott a csatorna

  Míg pár évvel ezelőtt ő maga várt arra, hogy profi szereplőválogatók adjanak neki esélyt a szereplésre, most az ő kezében van sok, ismertségre vágyó ismeretlen sorsa.

  A ValóVilág negyedik szériájában megismert fekete szépség az RTL Klubnál kapott munkát. Korábban már dolgozott a csatorna kötelékében, mikor megkapta a BeleValóVilág műsorvezetői székét, ám most új szerepkörben mutatkozhat be: A gyanú árnyékában című dokureality készítésében kapott szerepet. Anikó lesz az egyik, aki kiválasztja, melyik jelentkező lesz alkalmas valamelyik karakter megformálására.

  “Már az első szériában is az egyik tagja voltam a castinggárdának – mesélte a huszonhárom esztendős lány, aki olyan jó munkát végzett, hogy már a második felvételsorozatra válogatja a szépreményű amatőröket. – Én jelentkeztem, hogy szeretnék dolgozni, a haknizásból sajnos nem nagyon lehet megélni. Aztán jött ez a lehetőség, amelyen kapva kaptam. Heti öt napot dolgozom most. Elég furcsa az egész helyzet, nagy rajtam a felelősség, de megpróbálok odafigyelni, és tanulni a sok profitól”.

  Elárulta, hogy a műsorvezetés és a háttérben való munka egyaránt érdekes a számára. Ráadásul nem is dolgozik rosszul, a főnökei elégedettek vele.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon